Близки разследват сами смъртта на моторист

Близки на загиналия моторист Георги Антов от Пловдив правят собствено разследване за смъртта му.

Обратно в новината

Коментари - Близки разследват сами смъртта на моторист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С 50 км/ч и спирачки мотора кове спира за нула време. Не търсете под вола теле е казал човека и мъдро. Виновника е този който е дал мотора

Загиналият имал ли е права на моторист? Или е искал да се изкефи по нощите? И ако е блъснат, кой кого е блъснал?

Нещата са прости: Ако моториста е карал с превишена скорост или без каска сам си е виновен. Ако хипотетичния автобус съществува и шофьора е избягал е виновен и той, но че не е спазил закона и не е оказал първа помощ или сигнализирал. Хипотетичния автобус празен ли е бил, че няма свидетели или това е версията на собственика на мотора за пред родителите? Един вид не той го е убил като му е дал да кара мотора, а друг.

В статията пише, че е бил с каска.

TИPAMИCУ

И че мотора е бил без номера. Тоест не е бил според правилата на движението изправен.

Карат като бесни, непрекъснато са в нарушение, като например, че не карат в платното, а между колите, а като стане белята, която със свещ си търсят - друг им е виновен. За тях няма правилници, няма закони. Като си на 2 колелета трябва да си отваряш очите не на 4, а на 8. Не се ли пазят сами - никой няма да ги пази. Засекли го били. Грънци! Засечката е в главата му.

Като го "засече" автобус какво става - пада и умира? Ако е прегазен от автобус, може. Но просто "засечен"... наред града. Убил се е от собствената си скорост. Това че не знае къде кара и се търсят виновни "засичащи" са глупости.

Първо беше прегазен от пикап,после автобус го засякъл,в него се ударил....хора осъзнайте се! Съболезнования за загубата ви,но погледнете вината в загиналия,не в живите и спрете да ровите.За съжаление няма да си го върнете. Защо се опитвате да изкарате виновен някой друг,който си е карал спокойно и нормално.

Пикап нямаше. Първо беше син ван. После бял ван, но мръсен. Сега пък автобус.

Има мотористи и мотористи. Откъде знаете този как е карал?

То се вижда, от резултата на удара.

глупости, човек може да падне на улицата, да си удари главата и да умре. не пишете глупости, моля ви. няма как да се вижда от резултата от удара.

Че мотори се карат рисково всички сме съгласни. Но който се е оплаквал в полицията знае, че дознател/следовател/разследващ полицай/прокурор ги БОЛИ ФАРА за твоя проблем и разследването. Те са там да им мине деня и така до пенсия. Казвам го от личен опит.

Прекланям се пред мъката на родителите и приятелите на това младо момче, което е загинало така нелепо, но трябва да си го кажем веднъж за винаги - мотористите в тази държава се държат на пътя като безсмъртни каскадьори! Пресен пример - моторист кара с над 300 км. в час! Това както и да го погледнеш си е чисто самоубийство! Какво утре ако недай си Боже стане нещо и тоя малоумен мотоциклетист се размаже в нещо - автобус, кола, камион или пешеходец, трябва ли ние да обвиняваме пешеходците или водачите на тези МПС, само и само за да оневиним оня който е извършил нарушението - мотоциклетиста! Писна ми да ги гледам да се ръчкат между колите в задръстванията и при движение по булевардите, да драскат автомобилите, да показват средни пръсти на пътуващите в другите МПС..... абе арогантността им е безгранична, а искат и да ги пазиш!!!! Абе това са си истински нарушители на закона за движение по пътищата!

Като ти е писнало вземи се гръмни. Идиот. А като шофьор на кола избие хора значи ли, че всички са престъпници. Аман от тъпаци като теб. Тузар...пу да те...

656, моторист ли си, че толкова яростно и арогантно псуваш???

Много си болен човече! Много ти е болен мозъка! Ходи се прегледай и си пий хапчетата! Тук хората си дават мнението, а целта не е да се обиждаме, псуваме и ругаем! Какво да направя - това е моето лично мнение и явно повечето нормални хора в сайта мислят като мен.

Съчувствам на близките му,но от това което виждам по улиците съм убеден в правотата на следователя. Разходете се половин час по Кукленско шосе и ще видите достатъчно безумни нахалници на мотори.

mi1en@

На това му се казва престъпно бездействие и неизпълнение на служебните задължения. Сигурно разследващият човечец е претрупан с работа заради ранното си пенсиониране и не трябва да бъде занимаван.

49.9 km/h e била скоростта на моториста в населеното място. За да покара с 50 km/h 26-годишният Георги Антов взима мотора на приятеля си Стефан, за да направи кръгче на булевард Кукленско шосе в Пловдив. Мотористите никога никого не засичат и не превишават допустимата скорост. В конкретния случай също. " Ама разбира се, че го е засякъл автобус - автобуса, за тези, които не знаят, е една супер пъргава спортна кола, която ей така както я гледаш, изведнъж ускорява до втора космическа скорост и може да сменя ленти за 0.0002 секунди - адски непредвидими са тия автобуси, ще знаете. А как може да си помислите, че моторист ще кара с повече от 50км/ч - те са толкова хрисими и спокойни водачи - никога не засичат, никога не карат като безмозъчници, никога не се врат между колите - всичко дето виждаме е просто лъжа. "

"Това потвърждава версията, че Георги е бил ударен от превозно средство, преди да падне на пътното платно. " Как заключихте, кой кого удря. Специално как автобус удря мотор, не знам нищо по случая, но хайде да завлечем още хора. Караш си с 50-60 км/ч моторист стрела се закача в теб доакто прави славом из лентите и после 'бил' ударен...

Не знам за конкретния случай, обаче масово мотористите карат самоубийствено. Това безразборно престрояване между колите с над 100 км/ч ... Първо, са длъжни да спазват правилата на равно с останалите участници в движението, второ и ние сме хора, не сме машини. Как очаква да го заблежа, когато стои прикрит от друг автомобил и с бясна скорост се престроява. Хайде, уважението да бъде взаимно, а не само "аз съм с мотор, пазете ме".

Напълно си прав! Все пак съм длъжен да кажа, че проблема е и в двете страни. Последствията .... споменем ли ги, вече е късно, особенно за мотористите !