Рекордни 4133 бебета в ”Майчин дом” през 2014-а

В „Майчин дом“ през 2014 година счупихме собствения си рекорд от последните 15 години с 4133 бебета.

Обратно в новината

Коментари - Рекордни 4133 бебета в ”Майчин дом” през 2014-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало дирници, като криете истината какво печелите ? Добре тогава ще напиша каквото трябва. Ето: " Ромите са много отговорни родители. Вярно, че раждат по много деца, но се стремят да осигурят добро образование. Поради тази причина ромските деца печелят златни медали на международните олимпиади. Възпитанието в труд, уважението на върховенството на закона и спазване на правилата на обществето са характерна черта на ромският манталитет. Благодарение на данъците, които ромите внасят в хазната, българите получават социални помощи и пенсии. "

Циганчета се раждат масово, циганите се възпроизвеждат изключително бързо, циганките започват да раждат на 13 и не спират до 60.. а българките планират децата си, но в тази криза, няма много желаещи, особено като се знае, че държавата е детеубиец, обричайки предварително малките на глад и нищета с мизерните 35 лв детски и безработицата за родителите..това е достатъчно да отчае всеки един нормално мислещ български родител

+++++++++++++++

Е, не всички са от мен, но...

Що няма статистика колко от тия са мургавелчета??

в последните години от около 60 000 бебета в страната бг са 40 %. На практика единствената дилема пред страната е какво ще се случи с територията

И тия данни ги имаш от къде?

Ужасни битови условия,общи тоалетни на етажа, неремонтирано от десетилетия!Но пък обгрижвани до престарание ромки,чиито многобройни роднини са на пост в готовност.Е как няма да бягат лекарите или да им е писнало и да си го изкарват на българките,които не смеят да се оплакват.

Защото, ако не ти казва, че 80% са черни, че ще кажеш, че не е истина. ;) Ти, така или иначе всичко си знаеш, за какво ти е? :)

малко бебета за доглеждане в сфмед

Еми нормално е да счупят рекорда по раждаемост, като се има в предвид че през последното десетилетие 1/4 от България се пресели в София. Защо обаче в статията не се споменава какво се случва с раждаемостта в цялостен план в България!

Може би единствената малко по-позитивна новина от няколко дни насам!