Младеж без книжка блъсна 8-годишно дете

Ученик блъсна 8-годишно дете в Сопот. Инцидентът станал около 10.30 часа в центъра на града пред очите на десетки очевидци.

Обратно в новината

Коментари - Младеж без книжка блъсна 8-годишно дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно с кво го е блъснал, като няма книжка? С духане ли?

10 бона глоба на собственика на автомобила и готово. а, да, и на родителите на тъпоумника шофьор - също. и всичко ще си дойде на мястото.

Що пък само глоба? Келешът е на 18, може вече да носи наказателна отговорност. Гласувам за глоба, поне условна присъда, и без право на книжка в идните 7 години.

Нека да видят и кой и как му е предоставил автомобила и да си понася яко наказание най-вече собственикът на автомобила.

Че е виновен 17-годишният пикльо, това е ясно. На такива трябва доживот да им се забрани да карат автомобил. Обаче да попитам толкова ли няма кой да отиде за памперси, та са изпратили 8-годишно дете. И това не го разбирам. Родителите на момиченцето също са виновни. С действията си са застрашили живота на детето си.

на осем години какво? сополите ли да му бършат? хайде малко по-сериозно! на осем годинки циганките раждат!

Не знам циганките дали раждат на 8, все пак не вярвам първият им цикъл да идва на 5, но по закон до 12 години детето не може да бъде оставяно само, ако това ще застраши живота му. Е в случая се е случило точно това.

абе какви ги дрънкаш пак бе дявол да го вземе, КАК ДА ЗНАЕШ ОТКЪДЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПОРЕДНИЯ ИДИОТ, ТА ДА СЕ ПАЗИШ, БЕ????? По соца ходехме сами навсякъде и през ум не ни е минавало, че на 8 години някой трябва да ни пази - АМА ТОГАВА ДА СЕДНЕ ЗАД ВОЛАНА И ТО БЕЗ КНИЖКА НЯКАКВО КЕЛЕМЕ БЕШЕ ПЪЛЕН АБСУРД - ПЪЛЕН НЕМИСЛИМ АБСУРД!!!!!!!! ДЕЦАТА МИ ХОДЕХА НА УЧИЛИЩЕ С ТРАМВАЙ ОЩЕ ОТ 8-ГОДИШНА ВЪЗРАСТ И БЯХ СИГУРНА В ТОВА, ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ГИ ПАЗЯТ И ЩЕ ИМ ПОМАГАТ, АКО СЕ НАЛОЖИ. И ТАКА БЕШЕ!!!!! А сега такива като тебе веднага зяят срещу потърпевшите, а кретенчето зад волана е невинно, и малоумните му родители - също!

Абе и през соца бая карахме мотори без книжки. Няколко набора се претрепаха с чезета и емзета. Иначе за кола се чакаше 10+ години и хората не си ги раздаваха туко-тъй на разни пишлигари да им ги блъскат.

На такова лайно направо да му отрежеш ГЛАВАТА,без да се замислиш