Пускат Пеещите фонтани по-рано заради Борисов

Голямото откриване на Пещите фонтани в обновената Цар-Симеонова градина ще се състои на 22 май - ден по-рано от обявеното, съобщи кметът на Пловдив Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Пускат Пеещите фонтани по-рано заради Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще си строшат краката да се натягат.

вазелина свърши в аптеките

така на времето в Троян откриха киното и асфалтираха улиците от гарата до него-щото щел да дойде Тато.

Сигурно много хора не знаят, че такива пеещи фонтани бяха направени още през 1974г., през времето на соца. Но бай Тошо не дойде за откриването им. Тогава той откриваше заводи, защото строеше заводи! А ББ си открива, това което си е направил....логично...

Просто мутрите си намериха нова ниша за източване на пари - то археология, то култура, то архитектура, то градинки и естетика....Няма лошо в тези дейности, но...мотивът на мутрите е келепира, а не нуждите на хората...

Моооооооого са откраднали от направата на този отвратителен кич!11 000 000 са доста парици за малко тръбици,бетонец и кичозни арки и къщички!Халал да им са!Нищо,че ние щи ги плащаме!Господ си знае работата!

дкми

Фонтаните щели да се пускат срещу заплащане... все пак, маминия има нужда от пари - строи ново крило на хотела, прави си и къща, а колата му вече е стара... всичко иска обновяване.

Преведено на български посетете фонтаните,когато и Бойко идва,понеже след това типично по български ще се развалят и трябва да се направи нов проект за ремонтирането им,за да работят отново :).

Продавам домашен вазелин и други мазила изгодно. За количества на едро отстъпки.

Всички, които са яли боб да пуснат по една по рано в чест на Борисов.

тикво знаеш ли че това е работен ден и с изключение на теб обикновено хората работят -на тез които им си разрешил

Пуснете ги , щото Воуен нема къде да се чипка, тия пред президенството са мънички деа

Мене какво ме интересува мутрата къде ще ходи.престанете с робското мислене

То бива раболепничене...ама то нашия кмет надмина всички г*золизци. Кмета е избран от гражданите на Пловдив и е длъжен да прави всичко за тях, а не да се съобразява с който и да е, пък било той да е и премиера. От такива действия ясно прозира кой дърпа конците в града.

Ха сега да НЕ гласуваме за него А? :)

коку

"На 23 май Борисов ще отпътува за Рим за среща с папата" - Ще ходи да го инструктира как да движи църковните и бизнес дела на католическата църква...

ще ходи на го инструктираТ бе драги, от тва Т има значение. Ще ходи ми че как сам си го е направил. Човека работи, както казва той, а ние спим българите.

Изречение се започва с главна буква бе драги! Когато, уважаеми поучаваш другите първо погледни себе си!