Солена шега за сготвен пинчер ”взриви” интернет

В Бургас се роди новина, която потресе цяла България – млада бургазлийка убила пинчера си, след което го одрала и опекла във фурната. Оказа се, че било шега.

Обратно в новината

Коментари - Солена шега за сготвен пинчер ”взриви” интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи хващаш заек, колиш, дереш, печеш - проблем никакъв. Обаче ако е опечено куче - ауууууу, драма. Канибали едва ли не, че и по-зле. Що така бе? Я потърсете снимки - в Китай одрани кучета се продават на пазара като прасета тук.

Няма заек с такава остра муцунка ! тази е за освидетелстване !

Мръсна гадина ! Тази е за съд ! Наистина е изпекла пинчерче !

Изроди ! Пинчера е невероятно интелигентно животинче и истински гард ! Нашият пинчер ни събуди , когато крадци успяха да проникнат в жилището ни през нощта ! Невероятно смело и всеотдайно животинче , което справедливо заслужи наградата си , до гроб пилешко месце !

Тоя народ съвсем изтрещя. На колко години са, та да си правят такива шеги.

Няма заек с такава остра муцуна.

помиярофеновете са изтрещели, а виетнамците и китайците редовно си ручат псетата, я ходете и се оплачете там!

Не са ли му много дълги предните крака на този заек?

Да-а-а, будна народна съвест. Ако бе сготвен българин, едва ли щяха да реагират толкова бурно.

Изтрещял народ! гадовете сготвиха цялата България, пред очите на целият свят и реакция никаква а за един уж сготвен пинчер, олелия до небето!

След като са и публикували името, след като е получила и заплахи, дамата може да заведе дело срещу сайта и да иска обезщетение за нанесени и нематериални щети и уронване на престижа!

1.Тя не е дама,никоя дама не готви в такива олющени тави. 2.Да я подведат нея под отговорност за неуместна шега и причинени морални щети на голяма група хора.

Ейй, юристчето.... Каква отговорност, на каква основа? Тъп си ако вярваш на всичко, което чуеш или прочетеш. Но, за съжаление покрай този интернет има толкова изкривени и спекулиращи информации. Сами се нашихме с простотията...

Какъв е проблема да се сготви пинчер вместо заек. И двете животинки имат еднакви права. Също е толкова нормално да се сготви съседа, вместо свинята му. Само където готвенето на съсед не е хуманно от гледна точка на човеците и е по-правилно от гледна точка на свинята и всички останали.

Вегетарианците са хора които просто много мразят растенията!

Колкото по-гаден и прост е съседът, толкова е по-вкусен. И за разлика от пържолите, месото му се начуква предварително.....докато е жив.

Не е българско да се чука съседа. Виж, свинята да му се изяде си е нашенско, а ако може и да не те хване си е за похвалба :)

За пореден път се публикува "новина", която не е проверена. Нито журналистите имат мозък, нито тези, които са направили шегата..

И котките са вкусни :) Аман от хора без чувство за хумор.

кучето. Разкошно печено могат да приготвят само азиатци. Те си имат чалъм - първо го връзват в чувал и го бият с тояга, при което повишеният адреналин на мурджо прониква в месото и го прави особено пикантно и т.н.......Абе, за всичко си има хора.

Може и да съм прост, ама защо да сготвиш заек е хуманно, а пинчер не?

То на заека даже има повече за ядене. Пинчерите каквито са хилави, не знам кой би се наял с пинчер. Сигурно са й жилави.

Много тъпа шега, но от тъпи хора какво друго да се очаква. И то от жена, която е омъжена, т.е. предполага се, че вече трябва да и е дошъл ума в главата, да , ама не, както казва един наш журналист. И никаква милост или съчувствие. О... ПРОСТ НАРОД!!!

То за някои и да си с жена е извтатения и какво от това, след като е законно?

пинчерът ти е по-умен от теб!

то и аз ядох един такъв заек, на гости у едни виернамци

Фейсбук е сборище на инфантилни ексхибиционисти без работа...в по- скромен частен вариант е нашто бг.мама....по тоя повод след като хората обичат пинчери нека си готвят както им харесва с картофки или ориз....ако случайно някой не знае..има хора които ядът кучета....ако случайно някой не знае има и много хора които ядът и прасета ....ако случайно някой импотентен мозък не знае ..прасето е по-интелигентното животно от кучето...и ако случайно някой след всичко написано вижда логика в това за кучета да не може а за прасета да може ....да вземе да обясни защо е така...а дотогава ние не вярваме на лакърдиите на кучелюците особено на маса защитавайки любимците си с пълна уста със свинка пържола....

Във Виетнам е деликатес пинчера, какво толкова.

Морското свинче за някои е домашен любимец, но в Перу е просто храна ;-)

Пинчер, заек, да им е сладко.

На прости хора и шегите им тъпанарски, и на фона на днешното пълно със смърт време става ясно,че този народ си заслужава именно тази държава.

Дай една твоя шега да видим? Давам бас, че си спечен сухар без никакво чувство за хумор.

Аз съм млада, умна и красива!

Абе и преди го имаше този проблем, но пак започнаха да излизат тези AdWare съобщения, които ме приканват да си инсталирам някакви приставки за Chrome. МОЛЯ НЯКОЙ ОТ ЕКИПА НА link ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ, че се сучва за пореден път!