Затвор за мъжа, опитал да подпали Джумая джамия

Една година затвор получи 31-годишният Виктор Александров за опита си да подпали Джумая джамия в нощта на 5-ти срещу 6-ти януари.

Обратно в новината

Коментари - Затвор за мъжа, опитал да подпали Джумая джамия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През септември 2014 г. има присъда 4 год.и 6 мес. за изнасилване и блудство. Защо не е в затвора, а се разхожда необезпокояван от никого и пали джамията/църквата в Пловдив. До кога осъдени ще са на свобода?

То и онзи ден в неделя по Нова дадахо за едни образ от гр. Мартен с над 8 присъди и накрая убил едно дете го съдят за 2 години. Питай съда бе драга Веска и оная дирекция за излежаването на присъдите.

Само не изкарвайте и този криминален тип герой, моля ! Ако всеки почне да пали и да драска, защото е пил алкохол и нещо му е криво, от България няма да остане камък върху камък.

Ми тия дето не са пили и не им е криво защо разрушават България? Иди си доучи че нещо логически хич те няма. А дали е бил пиян не се знае а що му е криво си има причини и те се наричат политически партии и смотан народ.

ами така - а за тези които подпалиха дори и изгориха България - за тях няма съд и присъда.

мухльо и дрисльо, как не са го сбарвли охранителите и един як пердах да му отперят. Тая джамия е исторически ценна и е една от мвлкото със слънчев часовник.

е сложен малко след освобождението от турско робство и няма нищо ценон в него. А ценното в джамията е че е построена върху основите и с материалите на православне християнски храм. част то камъните са от разрушените римски сгради. Иначе ценна е щото в основни линии Пловдив последните 5 години се рекламира с един туристически пътеводител който се списа заедно с Турция по една европрограма за сътрудничество.

Той е за медал!!!

паметник ще му направя на това момче, истински патриот

За убито дете от 2,5 е присъдата, а за някакво си там смехотворно действие 1 година. Тая държава няма право да съществува.

малко е една год .трябваше поне пет години а за убитото дете наи малко 15 год

трай си там, леж под юргана жена ти да те топли.

преди да се казва джумая джамия - как се е казвала църквата? и що не е оборуднвана с говорители?

Катя

Света Петка, но не съм 100% сигурна за името. А за това, че е била черква съм сигурна на 100%.