Петте най-опасни кръстовища в Пловдив

На фона на широко обсъжданите промени в Закона за движение по пътищата пловдивчани определиха кое според тях е кръстовището, на което най-често има катастрофи.

Обратно в новината

Коментари - Петте най-опасни кръстовища в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо полицията махнаха знаците от средните ленти?за да не слагат стрелки а хората да се трепят като завиват от всички ленти наляво

маркировката не е прави МВР а е проект за вертикална и хоризонтална маркировка която се поръчва то Община Пловдив. Фирма спечелва конкурса и прави проекта. След това защо от Общинска администрация на гр. Пловдив не са боядисали това вече е сложен въпрос. Хаха щото са откраднали боята.

Всяко кръстовище в Пловдив е опасно предвид манталитета на пловдивските шофьори. На ляв завой всеки трябва да се кръсти

Въпрос към журналята писали статията: Как е възможно един булевард (Цариградско шосе) да е кръстовище? Дали след като се напише една статия някой я чете или направо се публикува заедно с всички правописни, пунктоационни и смислови грешки. Това показва неуважение към читателите.

Липсата на лява секция на светофарните уредби из целия град(изкл.2 кръстовища) е основния проблем и минаването на "розово" от водачите движещти се направо

има някои със стрелка наляво,но за пешеходците е зелено също.кат трябва да оправят знаците по пътищата,а не да ги махат.на сточна гара дясна лента има знак направо и ляво , но има и стрелка за на ляво хахахха упсурд.нека да се карат водачите

Най- смотаното кръстовища са това на пещерско шосе и тази улица към коматевски възел, както и 6- и септември и отново това за коматевски възел.

Е по конкретно го кажи де. Айде аз ще го изтълкувам за жителите извън Пловдив. Става въпрос за идиота Тотев (кмета), а колелото е на водната палата.

не "колелото на идиота", на него нищо му няма, а "шафьорите" идиоти са виновни

По тази логика ако някой сложи в средата на улицата един бетонен стълб - пак шофьорите ще са идиотите, а не този, който го е сложил там. Принципно кръговото кръстовище е с най-голяма пропускливост, но изпълнено идиотски се получава обратния ефект. Преди да го сложат рядко се виждаха задръствания стигащи чак до другото кръгово на Панаира.