Работници от фалирал завод без пари и документи

Работници от пловдивската обувна фабрика "Флавиа" не могат да си получат трудовите книжки, след като преди месец бяха съкратени от завода.

Обратно в новината

Коментари - Работници от фалирал завод без пари и документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чета и .... та вие още живеете в миналият век ... нямало закони, .право в бг ... има ... прекрасни .. защитават собствениците на държавата .. точка ... свиквайте ... плащайте им съвестно данъци,ток, вода, лечение, и др, и др .. мислете като тях и щевидите че всичко е прекрасно устроено ... ако си собственик на АЕЦ .. каква ти е далаверата да плащаш заплатипенсии, училище на нисшата маса

Естествено, че целта е била умишлен фалит, за да се купи за жълти стотинки. Естествено, че държавата няма да направи нищо. Напълно нормално е и работниците да не си видят парите. Защо ли? Като има протести се събират от 100 до 10 000 в Пловдив, а не 100 000 човека поне. Като спи народа, ще спи и властта и мутрите ще правят каквото си искат. Толкова е просто!

Пълна КОНФИСКАЦИЯ на имуществото на собствениците ДО 9-то КОЛЯНО!!!!!ДЪРЖАВАТА да "влезе" в този завод с институциите си и да ги ПРОВЕРИ - до дупка!!!!

Политиците ще си платят за безхаберието на продължаващите абсурдни условия в държавата!

Уви, не виждам как. Плащаме ние, простолюдието - и ужасно сме прости, щом търпим всичко това.

Добре дошли при съкратените от 'Бургаски Корабостроителници",чийто неизплатени трудови възнаграждения са 700 000лв.Предстоят Ви дела в съда ,след което ще получите по един документ от съда,който да си сложите в рамка,защото схемата е така направена,че той няма никаква стойност,както и няма държава!Пари няма да видите като нас.Да ви е честита студената вода!

Случи се това ,което някога стана с Крикор Азарян.

и пак стигаме до липсата на правосъдие, темида е продажна к.

Ако не заведеш дело съдът не може да се самосезира, както прокуратура и МВР! Тъй че търси топката другаде, глупи!

Води се, че имаме прокуратура, инспекция по труда, министерство на труда, МВР и прочие, и прочие проституции, пардон, институции... :(

Имаме, имаме! За кокошкари! За другите е рай - беззаконие!

Аз бях прецедател на синдикалната организация към КНСБ в Пиринска Мура в гр Банско това е завод за столове който 6 месеца бавеше заплатите истината е всеки ден ефективни стачки затваряне на пътища и да извикате телевизията всеки ден зада има гласност в държавата и колективно завеждане на дела независимо дали имате или не колективен трудов договор това е спасението Пожелавам ви успех

Щом още не са стигнали до саморазправа, работниците нямат развито класово самоосъзнание!

losha rabota

Какъв нахалник е тоя управител! Да си търсели книжките от банката! Какво общо има банката с това че, Управителя е допуснал нарушения в отношенията си с работниците?? Страшен нагляр!

И банката е виновна! Ако им бяха нормални търговските условия, както е Европа, може би нямаше да се стигне до тук! Но за съжаление, в БГ банките са лихвари от най-ниско ниво, но с по-изтънчени методи за натиск и сплашване! Да стачкуват и пред банката - няма лошо! Нека Европа гледа, нека се учи как се правят пари на гърба на бедните и мизерстващите!

Кои братя бяха собственици на " Флавия " / П.Ченгелов / и " Брилянт "?

Мутафчиеви.

Българска действителсност - рай за мошеници и престъпници! Тотално беззаконие, липса на адекватен контрол и съответни санкции! Управителят/ите на фалиралия закон да бъдат съдени и наказани за робовладелчество в 21 век в страна от ЕС! Надминахме и най-бедните африкански и азиатски държави по всички негативни показатели! Срам и позор!

Идете при "мазната" г-жа Узунова - тя да ви даде книжките!!