”Зелен” трамвай” ще има при Руски паметник

Едно от възловите места, което предстои да бъде изцяло реконструирано, е кръговото на Руски паметник. Ремонът ще започне в началото на юни.

Обратно в новината

Коментари - ”Зелен” трамвай” ще има при Руски паметник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората строят целогодишно и не правят всяка година "кръпки" на едни и същи места. Само тук бюджета на София е бъчва без дъно!

няма да се завърши скоро строежът на метрото на бул. Черни връх, защото може и да се работи под земята, но отгоре, т.е. на равнището на улицата почти няма работници и нищо не се променя. Работи се много бавно и никой не мисли за задръстванията в околните улици. Боже господи какви майстори !!!

"Целта на кмет Йорданка Фандъкова е да има 800 дървета по улиците на столицата" - това "800 дървета" печатна грешка ли е или печална кметска амбиция да се изсекат съществуващите. Понеже числото е повдигнато с черен шрифт, май има журналистическо недоумение от него, което пък ми прилича на репортерска недоработка.

Сигурно трябва да става дума за 800 НОВИ дървета, но когато някой репортер е недочул можем само да хвърляме боб дали са компютри, компоти или компири.

Супер, че се ремонтира, но да не се правеха тъпотиите за милиони. Например т.нар. кръгово на "Лъвов мост" с трамвай по средата, светофари в кръговото и зона за отдих по средата - скъсват се да почиват там хора, дори клошари не сядат.

Те хората, които ги мислят тези работи не ходят из града. Седят си в колите, като изолирани от карантина.

Нима Руски паметник все още не е преименуван в Американски или Еврогейски паметник? Какъв пропусск на самоковската даскалица!

нещата наистина са намислени добре. Проблемът обаче е, че се работи от некачествени фирми с некачествени материали. Вижте втория участък на Витошка - изпочупени плочки, извадени плочки - въобче простотия. А са на няма и две години. Никой не казва и кога ще се оправи тротуара пред съдебната палата. Там започва тура обиколка на София!!!

А защо ли са такива фирмите и то повтаряйки се за различните строитерлни проекти? Случайно ли е, като в СОС има хубавци от всички основни партии, а около тях се навърта мъдрата и послушна крава от Самоков, заедно с рейтинга си?

Ами на теория тези фирми трябва да са дали гаранция. Но по-вероятно са дали рушвет на партията-майка

А какво пречеше (и сега какво пречи), трамвайните релси по бул. България да са с трева?

Започва да ми се оформя - предстои ремонт на Бъкстон между Борис и Каблешков, на Руски паметник, на Гешов и България, както и копане на метростанция на Гоце Делчев и Борис при Красно село. На тези, които живеем там ведомствени вертолети ли ще ни отпуснат?!!

Cофия беше една от наи зелените в европа. A сега фандакова сади колове от америка. Aлоо има наши красиви дарвета като Kестените .Cадете тях, колове побите имахе по турско. язак за хубавата столица ,остана в 1988.

Много неграмотен, но иначе прав...

Дано и бъдещия ремонт на трамвайната линия по бул. "Цар Борис III" да донесе добрата новина за първата "зелена" трамвайна линия в България!

Аз пък не мога да разбера какво всички реват за релси с трева! Забелязали ли сте как изглеждат чакълестите камъни в момента по автономните трасета на трамваите? Навсякъде капе масло, хората хвърлят боклуци и т.н. Хайде стига хвърляли пари на вятъра! По-добре да засадят храсти отстрани, дървета по улиците, отколкото да се инвестира в това временно безумие, което после ще трябва и да се коси!

А кога най-после ще се ремонтира (и, надявам се, изгради на 2 нива) кръстовището на Красно село?

Предполагам, когато земекопната машина за трети метродиаметър стигне до там - тоест поне след 2 години. И аз живея близо до това кръстовище, което е повече от ужасно.

ЩЕ БЪДЕ МНОГО КРАСИВО ДА СЕ НАПРАВИ НЯКАКЪВ ФОНТАН И ВЕЧЕР ДА Е ОСВЕТЕНО....... КАТО НЯКАКЪВ УАЗИС В ГОРЕЩЕТИТЕ ЛЕТНИ НОЩИ!

вярваш ли , че ще се направи това за да бъде красиво?

Супер идея. Трябва и по кварталите да направят фонтани за да се охлаждаме лятото.

ами то София е построена върху океан ако водните атракции са и проблем............. представяте ли си ако бехме върхо петролен океан безина щеше да 100лв за литър :D

Вечно подгряваната манджа в услуга на предизборната кампания на първия крадец сред кметовете, този път за сметка на щасливите от нея данъкоплатци. Вероятно монотонното и клиширано повтаряне на едни и същи неща печели уважение, особено под медиен чадър.

Ми като не са твоите червените на власт, ще плюеш естествето. Трол.

Червейте ги оставям за подземния живот в гробищните паркова на мислещите с твоите категории.