Масови данъчни проверки на открито

Масирани проверки на увеселителни и спортни съоръжения на различни търговски обекти на територията на столичните паркове започна ТД на НАП София.

Обратно в новината

Коментари - Масови данъчни проверки на открито | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега да видим кой не си е платил на данъчните ... рушвета ;) По цяла зима на Ледената пързалка на Ариана продават налично греяно червено вино, без касов апарат, и никой не вижда. Ама сега тръгнали по градинките :)

Битака на Богров кога ще проверите? И много други такива пазари в страната.Ама не само веднъж,а системно и повсеместно.Време е служителите на НАП да си заслужат заплатите,ане само да проверяват едни и същи магазини.

НАП ще направи ревизии на Големите данъкоплатци и осигурители с регистрация в София и спотайващи се в провинцията?!? Че то само от една фирма излизат укрити приходи за стотици хиляди лева. Айде стига сте хвърляли прах в очите на хората. Я се отчетете пред обществото колко ревизии извършихте на големите фирми и с какъв фискален ефект или чадър до чадър.

ЗАЩО НЕ МЕ ПРОВЕРИТЕ МЕНЕ БЕ СМЕШНИЦИ??!!

Малиии много пара е това, знайте ли колко чавета могат да се произведът с толкуз пара. А чеветата са като павета в избирателната ни система- основополагащи.

Ако наистина загубите са 26000 лв. годишно, то НАП не би следвало да си губи времето.

Четете внимателно "26 334 хил. лева". Това са 26 334 000 лв.

Пренеебрежимо малка сума за бюджета от която нищожна част може да бъде събрана. Просто погват семкаджиите да не почне някой да си мисли, че държавата не е полицейска. На Борисов до такива мерки му стига акъла, и предния път беше така.

СМЕШНИЦИ !!! Цитираната като загуба сума със сигурност е два пъти по-малка от месечните загуби които търпи хазната от неиздаване на касови бележки от пазарите в София. Готов съм да почерпя всеки, който ми покаже касова бележка издадена от сергия на столичен пазар. А на тези пазари седмично се правят десетки милиони лева обороти. Къде са от тези обороти ДДС и данък печалба ? Да вярно, че трябва да се насочат проверките към обектите на открито, но не се проверяват обектите които крият повече данъци.

на всяка крачка са мошениците и не ги е страх от нищо. нема да оправиш държавата. пийни една ракия и ше ти мине.

20 акта за нарушение от 31 проверени обекти в центъра.Не че останалите 11 са изрядни,просто са "по - щедри" към инспекторите.Това е абсолютен факт!

Вчера проверяваха в парка "Заимов" всички обекти с изключение на мизерните цигани, които продаваха абсолютно незаконно всякакви боклуци като въртележки, ултра грозни балони, желета и т.н. И това ако е проверка !!!