Инвеститор иска да строи първи аквапарк в София

Фирмата “Акватек”, която се занимава със строителство на водни атракциони, иска да изгради първия аквапарк в София.

Обратно в новината

Коментари - Инвеститор иска да строи първи аквапарк в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземе парка на българския ПИНЬОКО, там има инфраструктура и болницата ТОКУДА е близко.

Пък аз искам да знам какво става с "Мария -Луиза" или как беше там? Кой я открадна и кога ще го върне!?!?!

Пак ли ти бе Руми?!

Аквапарк е хиляди пъти по-добре от мол.

Естественото място на аквапарка е покрай Искър. Още повече,че има и едни тръби от Панчаревскити езеро за Кремиковци, на който сега тази вода не му е нужна. Друго си е обаче далаверата с общински имоти,каквато сега се кани да направи Диков. А на Сигма не й се е отворил парашутът, защото не са си платили на човека с "фалшивия" подпис. Ако си бяха платили, сега и те щяха да си ползват и владеят имота, както онези над 100 собственика на софийски имоти, които са ги придобили с "фалшивия" подпис на бившия кмет. А колко са тия,за които не се разбра че са фалшиви?

а кога ще се помисли за парк и за 180 хил души от кв.Подуяне, Левски В и Г- тоест около бул. Владимир Вазов. Сега тече процес на уплътняване на строителстовото и дори малкото между блокови градинки и паркоместа вече са проблем

Естествено, че аквамаква нещо си...няма да построи някой завод я...

Най добре ще е този аквапарк да е във Факолтето и без това много се говори за интеграция ,това ще е нагледен пример за такава -стига инвеститорите и главния архитект да не са расисти :)

Две неща не ми станаха ясни. Кой кмет всъщност е дал собствеността на частната фирма и от къде ще се появи водата за този "Аквапарк"

Не мисля, че е най-правилното място за аквапарк. Подобни атракциони имат нужда от голяма площ, за да се изгради нужната инфраструктура. Дано доживеем да го видим този парк, от години слушаме за него... И задължително квартала да стане зелена зона, че е леш с паркирането!

Четох най-различни коментари и ми ПИСНА : Изберете найсетне...някой..чист като "АНГЕЛЧЕ" и той да построи ...направи...Софийския Аква парк..

Инвеститора да го прави след околовръсното да е удобен на повече хора. Да не стане като софия ленда..... Доков маймуно недна

Явно се повтаря схемата със София ленд. и там земята беше дадена за атракцион и уж щеше да си остане част от парка, изведнъж се оказа, че атракцион няма да има, но теренът вече беше частен и на него ще се строят високи сгради. Та тук ще имаме поредният луксозен затворен жилищен комплекс или офис сграда след няколко години, софиянци ще пият поредната студена вода, едни хора на общински служби ще са позабогатяли още малко и колелото ще продължи да се върти все така.

Високи сгради викаш? И къв е проблема? Там ще има бизнес, работа, данъци и растеж.

Ало селчо, От тоя бизнес с колцентрове данъци няма. А пък ако беше идвал в София да видиш колко празни бизнес сгради има щеше да се позамислиш преди да пишеш

Герберите веднага раздават имотното право на строеж без да се замислят ,не само че иска а е започнал и предстои да го ззавърши .Герберски мутри ,действат нагло и арогантно.

Далаверата е ясна да прилапа и минералния извор ,това е поредното престъпление с този архитект.Разпродаде всички ценни имоти и унищожи града.Това което върши е чисто престъпление ,как такса минерален извор ,става изведнъж частен ,без концесия .Престъпник ,само общински имоти ги превръща в частни.

Мммм да ....80% от българската земя е буренясала и вместо някой който има кинтите да почне да се грижи за нея за да може и тя да се погрижи за нас, те ми хванали да спорят за парченце неплодородна земя за та строят аквапарк разбираш ли...и то що ... щото е лесно...е ще нахрани 20-30 души и ще пресити един двама и толкоз. Голямо чудо.

Това ше е поредния провал като София ленд. Привидно може в София да се искарват повече пари, но хората са силно бедни реално понеже си харчат парите за неестествени харчове... и пак джобовете са им празни, дори средно по празни от на селяните. Просто хората с реални възможности в София са малко за да поддържат като клиенти съществуването на подобни увеселителни паркове. А пък туристи от провинцията също малко биха дошли защото вече масово останаха само старци и цигани. Така че този пишман инвеститор явно ще гушне пари от някъде и разчита повече не на печалба и успех, а да открадне колкото може в процеса на строежа. И накрая след максимум година от откриването ще е една голяма фалирала купчина железобетон.

Ей, плужаеци неедни, -български бошлаф инвеститори, направете аквапарка в бившия партиен дом.И, без това ще бъдем единствената европейска държава с аквапарк в центъра на столицата!

Разследвайте Ченалова,близки и далечни роднини,неини приятели и проучете за поставени лица и може да излезат милиони с неясен произход !

Щом Ченалова е замесена, значи са ясни работите! Червената мафия Мултигруп са искали този терен!

е, значи пак сме излъгани,защото тепърва -чак есента ще започне изграждането на парк възраждане, а не ,както писаха това лято да е готов?!разводнена и никога точна информация дават по този въпрос и просто ми омръзна от подигравките....

сладка баница се реже - заповядайте

да го направят в кв. Сердика срещу Бизнес център Сердика и там има нужда от инвестиции

Търсете подкупа. Според мен трябва да се направи пълна проверка на този общинар от снимката защо и как е толкова заинтересуван от този проект!

Пак ли Чена обърка нещо или я набедиха, щото според телевизионните и изявления така излиза.