Мъж загина при опит за кражба от трафопост

Мъж загина при незаконно влизане в трафопост на ЧЕЗ в столичния квартал "Младост" вчера.

Обратно в новината

Коментари - Мъж загина при опит за кражба от трафопост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук трябва да кажем:"Браво!".

по която пишещите са единни! Ужасът е в нарастващия процент на неграмотните,дето си мислят ,че сме им плячка.

най-после добри новини.....

Какъв мъж , бе ?! Това си е 100% коняк :)))) Искам повече такива добри новини !

какъв мъж - кажете циганин. То бива бива но трябва да тече ток още на вратата на трафопоста та още като минават да ги удря ток.

Приятно е да се чуе, радост за душата, слънчев лъч в мрачния ден!Справедлива участ, Той си знае работата!

Ако ти влезе в къщата и, не дай БОЖЕ, го убиеш, ще бъдеш осъден, но как да съдиш трафопост!?

Не им давай идеи, моля ти се, че сигурно и по този въпрос ще измислят нещо... Я че ЧЕЗ не си обезопасило трафопостовете, я някакво друго безумие...

Мачка ближе контакт. Невероятно, но факт. Цък-цък, язък.

Ако е крадец, нищо му няма. Чий го дири там? Ако е случаен, невинен човек - много жалко и съболезнования към близките му.

Невинен човек, случайно разбил стената на трафопоста? 100% така ще е...

Близките му са много повече, отколкото можеш да си представиш!

tziganite na ... prujki?

Rest in... pieces!

защо има цигани по света.-Преди хиляди години най крадливите индиици имързеливите са изгонени от Индия.Който от тях се е завръщал обратно на границата са ги бесели и са стояли там за назидание.

Предлагам вътре в трафопостовете да поставим явни примамки за въпросната каста и да оставим вратите им отворени. Останалата част от работата ще я свърши Н.В. Токът.

Кой манго се изпече днеска?

Като кренвирш между две вилици, свързани с жици към контакта...

никои непита каде продават тези цветни метали и метали циганите и тях малко да ги подгонят всичко е заради тях манго ако нима каде да продава нима да ходи да го краде

Браво, драги журналя, вече спирате с тъпото название "роми", а сега това е заменено с "мъж". Полека-лека трябва да се върнете към нормалното име "цигани", няма нищо лошо в това, самите те така си се наричат. И без друго, не е ясно кой и защо ви втълпи употребата на "роми", като че ли по този начин циганите ще станат по-малко или по-безвредни??? А сега да не ме упрекнете в антиетнически коментар, нима вече и това ще направите, само защото не искам и никога няма да употребя вашата нелепа измислица "роми".

Един манал по малко! Една добра новина за днес,все повече такива новини да четем и по малко манали да си пожелаем!!!!

Баси якото !

В Южна Корея е много разпространена практиката будни граждани да забележат и заснемат няккво нарушение, след което да уведомят властите за нарушението. Ако разкриването на въпросното нарушение (или престъпление) доведе до глоби, то будният гражданин получава процент от глобата. Това е много разпространена практика и обикновено разни студенти си докарват допълнителни пари към стипендията като разкрият някоя нередност в заведение, супермаркет или държавно учреждение. От ЧЕЗ могат да предложат 100лв отстъпка от сметката на всеки, който навреме предупреди за подобни посегателства и това доведе до предотвратяване на щети за компанията. Все пак 100 лева са нищо, в сравнение с ремонта на един трафопост. А за 100 лева бая пенсионери ще бдят и за най-малката нередност :)

В България това не работи. Тук не само да заснемат, но дори и да арестуват някой, нищо няма да му направят, най-много да го набият. Като го пуснат си продължава по старому...

В Доганистан пък е разпространена практиката държавата-мафия да дава данните на свидетелите на мутрите...

сaвест, браtе.сaвест липсва на хората...

Като няма държава, напоследък господ взе нещата в свои ръце.

Циганин ли е бил?

А ти не-циганин да краде жици или в трафопост да си виждал или чувал?