До 300 лв. великденски бонуси в Община Пловдив

Великденски бонуси раздават кметства и фирми в Пловдив. Най-много ще получат пловдивските общинари, които са около 600 души. Те ще вземат от 260 до 300 лв.

Обратно в новината

Коментари - До 300 лв. великденски бонуси в Община Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВИ ОЧИЛА ЗА КОМПЮТЪР КАКВО ОБЛЕКЛО ТОВА СЛЕДВА ДА БЪДЕ НАКАЗУЕМО ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА!! ЩЕ ВЗЕМАТ ОТ НАС ЗА ОЧИЛА И ОБЛЕКЛО ТОВА Е ПРОСТО СРАМНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КЪДЕ Е БОЙКО БОРИСОВ КЪДЕ СА МИНИСТРИТЕ КАК МОЖЕ ТОВА Е ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!!!! ХОРА СПРЕТЕ ТАЗИ НАГЛОСТ!! КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА НА ЗАПЛАТА ДА СИ ОТИВАТ ИМА ХОРА КОИТО ЩЕ ДОДАТ!! ЗА ЕДНО ТЯХНО МЯСТО ЧАКАТ ПО 80 ЧОВЕКА ДА ТОВА Е ИСТИНАТА ПО 80 ЧОВЕКА ЗА ЕДНО ТАКОВА МЯСТО!!!

Ей, тия задници на държавната хранилка, нямат наяждане. Колкото и да им вдигаш заплатите, все не им стигат. какви икономии реализираха, че си раздават бонуси - да не би да са си намалили разходите за заплати, да са посъкратили част от раздутия щат за персонала, или са се отказали от представителните разходи за банкети и курви, а? Всички държавни служители са еднакво гадни - дали са общинари, съдии, прокурори, ченгета - не търсете срам и снян при тях. Иначе, за празника ще отидат в църква, за да запалят свещички и да поискат прошка от началника, ма той май единствения им началник е Свети Паралей

Онкоболницата няма пари,а тези си раздават бонуси.Хайде сега всеки да дари тези 300лв.на онкоболните,не да ни подканват нас-мизерниците с SMS.Хората от гладна душа дават а тези не се наядоха.Някой ден и те ще си платят за дяволука.

Нищо не постигаме само с писане.Кучето си лае,керванът си върви.Хайде братя ставайте,от сън се събуждайте!Нямаме време.Някои режат гуми,други палят коли и докога?

Ами така е - тия на държавната ясла ще вземат, останалите - кучета ни яли! Тия от EVN дето все са пред фалит от къде ще вземат да дадат, не знам. И не мога да разбера какво общо има Куклен с Великден! Все едно аз да взема бонус за байряма.

За Байряма отново... Ама за общинарите откъде намериха пари, нали все няма

Емо , може кмета да е отбил малко средства от предвидените за цветното Шадраванче на кръговото до водната палата :) Така за всеки нов проект из града ще си отбиват средства за добавки. Я за велик ден , я за Гергьов ден я за всичко що завършва на ден. Догодина като почнат да махат калдъръма по бул. Васил Априлов ще молиони ще потънат и там и колко всеки празници ще изкарат от Общината. Мани че и иде и строежа на нови ЗОО Парк + Втория Гребен канал , като прибавят и попълването на дупките по бул. Руски и рекущо течащият ремонт на моста до ВХВП като за начало ще има основа да много бъдещи бонуси