Обновяват алеите на 3 гробища в София (снимки)

Към 600 000 лв. за ремонт на алейната мрежа на 3-те големи гробищни парка - Централните, Малашевци и Бакърена фабрика предвижда Столичната община тази година.

Обратно в новината

Коментари - Обновяват алеите на 3 гробища в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tani4ka69

И мен ме е страх от циганите които те наобикалят веднага на централните гробища.Вземете някакви мерки.

Госпожо Кмет, моля разпоредете мерки за да спре циганския ужас из гробищните паркове на Столицата! Аз се страхувам да посетя гробовете на близките си, защото веднага ме наобикалят цигани, които започват настойчиво да ми предлагат какви ли не услуги срещу "скромната" цифра от 30 - 50 лева. Достатъчна ни е скръбта, г-жо Кмет. Спестете ни поне страха!

А,да вземете най-накрая да насипете малко чакъл поне по пътя от метрото до гробищата при Бакърена,а!?Всеки път газим кал до колене,нито ограда има,нито път !Не ща алеи да ми правите,направете пътя!

Купуват си места и си ги подготвят

Е браво !!!!! Те сега се сещат за това , а какво остава да се сетят за някои по - важни неща!!!!! Също така , как може да дадат 600 000лв. за тази пуста ограда

А може ли първо алеите около жилишата на живите да обновите?

Дали ,Герберите не ни подготвят смъртната присъда след това управление и не ни подсказват за оня свят да се стягаме ,защото в България няма живот след тях ,толкова разрушения а вече ни подсказват ,че освен да ходиме на оня свят ,нямаме друг избор.

Браво,много вярно и точно казано!!!