Окончателно: 20 г. за убиеца на банкерката

Върховният касационен съд потвърди изцяло присъдата от 20 г. затвор на Любомир Симеонов за убийството на банкерката Павлинка Йовчева в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: 20 г. за убиеца на банкерката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом министерството на истината казва "заради отказан кредит" - значи е така. Тези, които твърдят, че причината е заради изнудване - са конспиролози (слагаме ги в една категория заедно с вярващите, че английската кралица е извънземен рептил, дегизиран като бабичка с цел да ги дискредитираме). И тъй като изнудване никога не е имало - няма да има и наказани за него (нали за да накажат някого той трябва да е извършил нещо незаконно - а банкери, извършващи незаконна дейност няма и не може да има).

Аиде-е!Чичката послужи за назидание.Поздравления за честните и справедливи магистрати!Г-да магистрати какво стана със Стависки,със Борислав Великов?Тях кога ще осъдите за убийство?

И двамата са виновни, едните се самозабравиха с раздаването на кредити, а другия не може да върне главницата, където е искал, та ка моли лихвите! Страна е във ВАЛУТЕН БОРД И НЕ МОЖЕ ДА ПЕЧАТА ПАРИ! Лихвите, където ги искат Банките няма кой да ги напечата, от там идват проблемите. Лихвите трябва да са Нула, а те са обратно, най високи...Това са илюзии......