Нова експертиза бави делото за прегазеното бебе

Назначаването на нова автотехническа експертиза стана причина Бургаският окръжен съд да отложи за втори път делото срещу граничния полицаи Костадин Стоянов.

Обратно в новината

Коментари - Нова експертиза бави делото за прегазеното бебе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народът ще започне сам да раздава правосъдие/а мисля,че вече е и започнал/

това е единственото което може да се каже. адвоката има право да търси вратички но съдъ освен по закон може да и трябва да отсъди и по морал !!! ако се извъртят нещата и няма справедливос отново това ще е доказателство че корумпирания български съд трябва да бъде премахнта и да се стратира наново с хора които ще работят и защитават интересите на обществото

На следващото дело може би ще кажат ,че бебето е виновно....Не се съмнявам в айдуката.....

То и Господ бави, но за разлика от БГ съда наказва! И то справедливо- справка библията - до 4 коляно. Т.е. от БГ съда спасение има, но от Господ не.

В Библията пише до девето коляно, само че не знам дали ще ти е приятно да си наказан зараади някой от твоите предишни девет колена?

Прочети си библията, тогава коментирай. Пише до 4то. На кой какво му е приятно- едно дет няма да живее заради един боклук. За щастие решава Господ, не БГ съдилищата.

То бива,бива, ама тоя има грьб по-голям и от СТАРА ПЛАНИНА.

вината му е ясна-признал си е,видели са го...какво толкова още ще правят експертизи..убил ли е бебето-убил го е-да си понесе наказанието и толкова...

Как ве. Не видиш ли сега какво излиза. Попречили му били да спаси бебето което премазал на място. Той месия се изкара и може да поживява. Ех, земльо..е пусто дърво неокастрено за такива пияни месиии.

типично по български,разтакаване,експертизи-ала бала,чаааак до второ пришествие..

СМЪРТ, БЕЗ ПРАВО НА НА ЗАМЯНА НА ТАКИВА ИЗРОДИ!