Автобус 505 отново ще вози до парк Врана

Столичната община разкрива и тази година временна автобусна линия 505, с която се осигурява транспортно обслужване за желаещите да посетят парк Врана.

Обратно в новината

Коментари - Автобус 505 отново ще вози до парк Врана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ходих преди две седмици в парка. Музея затворен, езерото празно, цветя нямаше, изумен бях, че взеха за 3 месечно бебе един лев вход хаха, не минахме само през гробището за кучета...сигурно и там нямаше да има нищо... пълна скука. Няма да повторя !

това е много добре но защо до октомври ? данче какво става с тролеи номер 9 твойте заместници казват че октомри още миналата година ще има нови трлеи по тази линия а са пак икарусите ДАНЧЕ ИДАТ ИЗБОРИ ???

Таксата за посещение е малка, но не е ясно за какво се събира. Скоро бях в този "дворец", картината е от жалка по-жалка! Алеите са кални, издълбани от колелата на джипове; "двореца" е с изпадала мазилка, неподдържан, мръсен и занемарен; оранжериите са празни и стъклата им са изпочупени; изсечени клони от дървета са струпани на камари и гният, никой не ги е изхвърлил от месеци; "езерото с лилиите" е празно, мръсно и жалко... Изобщо едно място, забравено от бога! След като си тръгнах оттам, мислех само за едно: къде отиват парите от вход? Но те не са много, сигурно там се вливат камара държавни (респективно наши) пари и всички те изчезват някъде по пътя... Сигурно ги изнасят с джиповете, чиито следи се виждат по калните и издълбани от гумите им алеи?...

Впечатли ме казаното от вас - преди 50 години учех в техникум по озеленяване и съм посещавала 3-4 пъти Кричим и Врана, а Евксиноград ни беше база, в която провеждахме часове по цветарство и дендрология, от тогава са ми прекрасни спомените от тези паркове. Миналата година успях отново да посетя Евксиноград - изглеждаше доста прилично и не ме разочарова; готвех се да посетя и Врана, но Вие ме карате да се размисля дали да го направя или да си запазя спомените от миналото.

Ако трябва да съм честна, по-добре такаа гледка отколкото, цитирам се от миналия ми пост по-долу, кучешки лайна, жени с колички с врещящи бебета в тях и пияни и припаднали от Кале мангали по пейките. Тия три неща ако хи няма (предполагам, че да щом има някаква такса все пак) и ако е просто занемарено, но не се ползва за тоалетна, става и не ми е проблем малко кал и буреняци.

Само че май достъпа до парка е с такса.

Taка се говореше, но миналата година достъпът беше свободен.

Ако това е единствения парк, където може човек да отиде без да прескача минирани полета от кучешки лайна, жени с колички с врещящи бебета в тях и пияни и припаднали от Кале мангали по пейките.. честно, струва си таксата!

Аа , така ! Бравос !

Забравили сте да уточните маршрута на този автобус 505 !!! Кат" си го знаете - ние не го знаем. За пръв път узнавам за такъв и ще добре да се заведат децата в парк "Врана".

Ами ,като си от село естествено, че не го знаеш.