Строят нов учебен корпус към Френската гимназия

Нов учебен корпус с многофункционална спортна зала ще бъде изграден към 9-та Френска езикова гимназия "Алфонс дьо Ламартин" в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Строят нов учебен корпус към Френската гимназия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за Горубляне кога ще се направи нещо.В училището е пълна мизерия,ремонт не е правен никога. В двора непрекъснато има пушещи учители,покрай оградата е паркинг на камиони.Къде е директора........Г-н Караденизов,къде сте.......

Завърших Френската през 1990 г. Догодина ще я завърши и дъщеря ми. В началото на всяка нейна учебна година се събират пари за нов физкултурен салон. Така е през последните 25 години, споделят други родители. Дано най-после да го построят, вече би трябвало да разполагат с милиони.

Хах, още в средата и края на 90те, когато бях във френската всяка нова учебна година започваше с "грандиозни" планове как на мястото на старата полурухнала сграда (на петно в двора място преди имаше сграда) ще се строи я басейн, я физкултурен салон, я компютърна зала. Е виждам, че почти 20 години по-късно нищо не се е променило.

Това полу-рухналото навремето беше за трудовото

Там имаше стругове, фрези. Учениците от близките гимназии ходихме в една порутена сграда на т.нар. трудова практика. Иначе казано - пълно губене на време. Никой не стана стругар или фрезист.

Стига предизборна кампания ,защото физкултурния салон и басейна в 149 училище в Овча купел го довършват повече от 10 години ,при построена сграда и още не е пуснат в експлоатация.

Яки да са ви кесиите - родители на ученици на 133 СОУ А.С. Пукин! Това за басейна - още на моите в 80-те години им събираха пари! Сега ще бъде 100 пъти по-яко дране!