Нови случаи на заразени със салмонела деца

Увеличават се случаите на деца, носители на салмонела от двете детски градини в Пловдив - "Каменица" и филиал на "Червената шапчица", където тръгна заразата.

Обратно в новината

Коментари - Нови случаи на заразени със салмонела деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моето дете завърши едната от тези градини.Всичко беше прекрасно.Хубава храна.Добри учители.Градината има нов директор и вече няма собствена кухня, която много по-лесно се контролира.

Какво чакат органите????????? Фирмата трябва да се затвори окончателно.

Следващият път да не се учуди някой защо има пребити от кухненския персонал на градината или фирмата доставчик на храната! Айде някой да си върши работата както трябва, щото май всички сме на един хал, но да си оставиш детето на ясла или детска градина и после заради немарливостта на някои абдали и повлекани детето ми да е натровено?! А? Да не съм го оставил затова там? Не че заплащането им е добро, напротив, но поне някаква елементарна ОТГОВОРНОСТ към децата? Хм, да се замислите другия път с хигиената, качеството и годността на стоките!... Иначе.. си носете последствията!

точно казано, ама дано си вземат поука.

Направо ме изкъртва обстановката в тия детски градини - мушами и затворнически чинии. Бива мизерия, бива ама това е извън пътя. То затова децата като ги пратиш на градина губят всякакви навици, затъпяват и подивяват.

Едно време, през комунизма пак си ядяхме в метални чинии в детската, нормално, децата много чупят и събарят, ти какво искаш, китайски порцелан ли?

браво -ех тези техни фирми - Съд за тази фирма която е натровила децата. това е подсъдно

инай вече за тези които са сключили договора и са взели комисионната