Окончателно - 550 000 лв. за смъртта на Пейо

Окръжният съд в Бургас одобри спогодба между семейството на 26-годишния Пейо Янчев, който бе убит от паднало дърво през 2012 г. и община Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно - 550 000 лв. за смъртта на Пейо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали тези пари платени от нас ,които нямаме никаква вина ,ще донесат щастие на внучето?Много се съмнявам.Никой не знае каква ще му е съдбата.

Не знам дали ще донесат щастие на внучето, но определено ще донесат щастие на хитреца Адвокат Евгени Мосинов, който със сигурност ще вземе добър процент от тези пари.

Много ясно, че семейството ще търси възмездие първо за да подпомогне (в някаква степен) бъдещето на детенцето и второ случая трябва да бъде за назидание на тези, които не са си свършили работа навреме. Или предлагате да си мълчат всички и така да гинат децата ни ден след ден? Вие не сте този който ще предвиди бъдещето на внучето!!!

И за кого е назиданието като парите ще ги плаща градът (гражданите)?? С адвокат Мосинов в комплект използват смъртта на детето си за да ограбят всички нас. Виновни дали има или не, явно е академичен въпрос, тъй-като наказани са само гражданите на Бургас. Безсрамни хора - вместо справедливост, си делкат парите с мошеника Мосинов.

"Бащата на загиналия Пейо Алексей Янчев, за пореден път подчерта, че за тях парите не са важни и те не могат да върнат загиналия младеж." А защо тогава се съгласихте на това споразумение за паричките, които няма да плати кмета от личните си пари, а от джоба на нас данъкоплатците. Ако парите не са важни за вас, тогава търсете кой е виновен и да има присъди.

А защо няма да ги плати кмета и виновните?

Много сте прости!!! Ама наистина си заслужавате управниците!!! И кой по-точно да търси виновните? Бащата или сина? "Данъкоплатци"!!!И сигурно ти точно и такива като теб дето най-много се оплакват никакви данъци не плащате!!! Като искаш да плати кмета ще му потърсиш сметка на изборите!!! Ако никой нищо не плати утре ще почне целия град да се разпада върху главите ви!!!

Как точно ще ни върне 500 000 лв. като загуби на изборите? Ти ако така си търсиш сметките, не те виждам да имаш и 2 лв. в джоба. И много благодаря, че ме наричаш "прост" защото държа сметка как се харчат парите, които плащам за данъци, трогнат съм!