Първата зарядна за електромобили вече работи

В Бургас вече работи първата зарядна станция за електромобили. Тя се намира на общинския паркинг на улица „Гурко”.

Обратно в новината

Коментари - Първата зарядна за електромобили вече работи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами кметът да си смени автомобила, ама личния, не оня дето ние му го плащаме, с електрически и да си ги зарежда само срещу такса паркинг. Като видя, че го е направил, значи има далавера и аз може да се замисля. Иначе, 30 хиляди евра за кола тип "въшка", няма как да ги избиеш, даже и за паркинга да не плащаш.

"Кметът Димитър Николов провери функционалността на първата постоянна зарядна станция за електромобили в Бургас". Каква компетентност, каква ерудиция! И доколкото виждаме от снимката, прави проверката с голи ръце и визуално наблюдение. Хвала на таквЪзи кметьове! В най-скоро време в най-динамично развиващите се области ще има електрожелезници - чисти, екологични, слънчеви, редовни, климатично-анти-глобално-затоплящи с крайна спирка бургаския крокодилариум. Димитър Рачков ще раздава банани на междинните спирки. Игнатовица (докато не е дежурна като експонат в крокодилариума) ще играе ролята на капка вода под звуците на арменски народни мотиви. Трогателно!

Супер!Най-готиният кмет!Сега да направи предложение към министъра,както в много други държави от ЕС държавата да ни насърчава за закупуване на електромобили чрез подпомагане.До колкото съм запознат държавата подпомага с част от сумата от 5000 до 10000 евро от цената на електромобила.Би било добре

Бравос, бравос!!! Държавата подпомага с 250 евро закупуването на електромобили с цена 5000 до 10000 евро. Бравос, бравос!!! Електромобилът изминава цели 50 км, след което се зарежда само за 12 - 15 часа на зарядната станция, а през това време най-готиният кмет поднася кафе на журналистите и клакьорите във форумите. Радост, радост, малък празник!

Браво! Трябва да се бърза с развитието на този пример!!! Ще има ли скоро и крайморска железница, свъзваща всички пътнико- и товаро-образуващи пунктове - електрифицирана, чиста, красива, редовна ...? Черноморските области са най-динамично развиващите се в България. Заслужават това!

Объркал си. Тролейбусна линия Бургас- Русе има проект Бърза, удобна, скоростна и екологично чиста .