Метровлакове тестват отсечката до летището

Вече се извършват изпитания с влаковете на метрото до летището. Откриването му е през април, Жан Клод Юнкер може да е гост, стана ясно при проверка на участъка.

Обратно в новината

Коментари - Метровлакове тестват отсечката до летището | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дано Акт 15 го подпише друг човек, а не този, дето прие жп линията при Кардам - малко след което влакът катастрофира.

Най-после противните досадни копърки с крадливите мошеннически шофьори ще изчезнат. А сега да видим как ще изкарват прехранта без да лъжат, без образование ...

браво ,

аз смятам че е крайно време да се открие и нещо като междинна автогара около бизнес центъра . 90% от хората пътуващи към Пловдив да не ходят до другия крой на града и после обратно

според мен трябва и цялата ул. Обиколна ( изключително натоварена ) да се реконструира, ако е възможно и да се заобиколи циганската махала, има вузможност между летището и махалата.

Ами по Татово време имаше автогара ЮГ, Запад и т.н за различните направления (и сега ги има но кой ги ползва не знам)...но пък между тях няма как да пътуваш лесно.. Концепцията на 1 централна автога и метро за 10-15мин до нея от важна точка като летище, център, бизнес парк е по-добра според мен..

Прекрасна новина! Най-накрая!

ФАНДЪКОВА ДА ВЗЕМЕ ДА ОПРАВИ БЯГАЩАТА ПЪТЕКА ОТ УНИВЕРСИТЕТА ДО ОРЛОВ МОСТ НЕ ДА ОКТРИВА НОВИ, А ПОВЕЧЕ ОТ 4 МЕСЕЦА ДА ЗАРЕЗВА СТАРИ ПУСНАТИ НА СКОРО ОБЕКТИ , ЗАЩОТО КАТО МИНАВАМ ЧУВАМ КАК Я ХУЛЯТ ХОРАТА И СЕ ОТЪРВА ОТ РАКА ,НО ДА НЕ Я ХВАНЕ НЕЩО ПАК...

Плюс спрените с месеци ескалатори на НДК и Надежда

Забравих спрения отдавна и на Хан Кубрат

Със Разширенията към ж.к. Бизнес парк..... Ми хайде научете я тая граматика, де. Ако ще си вадете хляба с писане...

Изкл. оригинална идея да не е покрит с нещо отгоре участъкът до летището. Забавно ще е да има висюлки по влаковете.

какъв ти Юнкер, за откриването трябва да поканим английската кралица....

Сега разбирате ли защо БСП никога не е печелила и няма да спечели в София. Тук хората са достатъчно интелигентни, за да разберат кой върши работа и кой не. Де така да беше и в другите краища на България.

Има голяма лапаница в Метрото.

Във всяко полезно за много хора нещо също има "лапаница".

Сигурно има, ама има и много свършена работа. Много хора ползват метрото, значи не са изхарчени напразно!

Сега разбираш ли защо България е в такова плачевно състояние? Простотия, глад, бедност, циганорщина, наводнения, застаряване, липса на работа, на пари, на всякаква перспектива. Защото София опъва парите на цяла България. Всички екстри, всички придобивки са все за столичани. И това не е от днес или вчера. Едно време, когато в провинцията се стреляше за 1 килограм агнешко, а софийските магазини бяха заредени и то на преференциални цени, един човек отишъл и попитал Пенчо Кубадински: - Абе, бай Петко, защо в София всичко има, а при нас в провинцията няма нищо, макар и да произвеждаме всичко това, което е в столичните супери и магазини, в изобилие. А великият бял ловец, в присъщия си просташки стил му отговорил: - Ам ти, сутрин кат станиш, първо лицето ль си мииш, или гъ...ъ? Ето това е истината. Докато софиянци гледат на провинциалистите, като на г...з, България няма да се оправи. А това значи, че никога няма да се оправи!

Само че, не от софиянци зависи кое, кога, къде и какво ще се прави, а от тези, които ги управляват, а те за последните 70-тина година, почти всички (преобладаващо мнозинство) не са софиянци!!!! Така, че не противопоставяйте софиянци на провинциалисти!!!

"Докато софиянци гледат на провинциалистите, като на г...з" София е била доста малка преди 100 години. Моят прадядо е от Свищов, учил е в Немско, живял е в Пловдив, а после се е преместил в София. Така че болшинството софиянци са от провинцията. Съответно това, което пишеш няма как да е вярно.

я сега да си кажем - от къде идват данъците в България - от София или от провинцията? Пример - сядам в кафене в центъра на окръжен град, точно до полицията. Пълни са всички маса. Накрая сервитьорката ми носи някаква хартийка за сметка. Като и поисках касов бон излезе целия персонал отвън да види що за животно съм. Явно не им се беше случвало да издават такова нещо. И още купища такива. А за метрото - ами те са си от заем, който софиянци ще плащат. А и на вас за какво ви е метро, като разстоянията за 15 мин.пеша? Ама ей така, да си плюваме...

Хайде бакшиши нещастни, чакам с нетърпение метрото да ви видя как ще изпукате от глад!

Sm3hurk0

Пуснаха метрото до Люлин, ама не умряха от глад ! Пуснаха метрото до Младост - не умират от глад. И сега не вярвам да умрат от глад... Те са нещо подобно на пенсионерите в България - Трудно умирай 7 ( българския вариант на известния филм ). В главната роля -Шишо-Бакшишо.

Пътят на недоволните към терминал 2 е вече е съвсем улеснен.

Тия недоволните и на луната д отидат, няма как да се отърват от себе си, и без това само в България могат да съществуват, в чужбина ще трябва да работят...

Московски вече и евро комисари "праща" :)))

Аз също прочетох няколко пъти това изречение и не знаех как да го разбирам. Наистина ли го е казал по този начин? Помислих си че е изказване на шефа на господин Юнкер... Ама той има ли си шеф?;-)

Пак ще има спиране на автобуси, за да принудят хората да ползват метрото.

Най после. Така се кефя, че бакшишите(чакалите) на аерогарата ще го издухат най накрая

За съжаление от 00:00ч. До 05:00ч. Пак трябва да опрем до бакшишите ил до приятели......

Болшинството полети са извън този интервал :)

Светъл лъч е метрото в нашия задръстен град.

браво за метрото!

Няма жалби няма какво да се чака мен как ми отчуждиха 1989 г къщата на Чамкория заради пътен възел Чавдар до момента да е построен не и няма да го строят тогава нямаше обжалване , за жълти стотинки и това е