EVN иска поскъпване на тока с близо 7% от 1 юли

Увеличение на цената на тока към крайните клиенти с 6,98 процента иска EVN, за да може да покрива разходите си и да осигурява нормален режим на работа.

Обратно в новината

Коментари - EVN иска поскъпване на тока с близо 7% от 1 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕВН защо един път не пожелаят намаляване на цената на тока. Ей така за да са по-различни от останалите монополисти, които дерат българският народ. Монополистките фирми трябва да бъдат изгонени от държавата. Договорите на всички трябва да бъдат анулирани, защото са подписани след щедро раздавани рушвети на комунистите от БСП и турците от ДПС. А страдат всички българи, арменци, турци. Циганите не плащат ток, затова не съм ги споменал.

каква наглост , при спадане на цените в европа тези кужодери искат поскъпване докога ще ги търпим

EVN като не им изнася цената на тока ,нека обявят фалит и да си ходят . Не ние ще се съобразяваме с тях , а те ще се съобразяват с нас . Ако не им изнася да се омитатот тук

на нас ни сменят електромерите всеки месец - все минават все човъркат страшна работа. мухльовци

Така...това,че ЕРП иска увеличение с 6-8% не означава,че тези пари и това увеличение си ги иска за себе си.Просто,като дружество,което е в края на веригата то има най-ясна и точна престава за състоянието на всички по веригата от Производителите(АЕЦ,ТЕЦ,ВЕЦ,ВЕИ,ФтВ) през държавните предприятия(ЕСО,НЕК) до ЕРП-тата с колко точно да се повиши електроенергията,за да не търпи никой загуби по тази верига,защото виждате НЕК с какви загуби са 4 000 000 000 милиарда лева.За това при евентуално повишение на цената с 6-8%,това ще е в/у крайната сметка за ток и тези проценти ще се разпределят м/у всички изброени по-горе от веригата.Което ще значи,че сега за едно ЕРП от 100лв остават 0,70 стотинки,а после ще е около 1лв.Ако имате въпроси питайте.Отговарям само на смислени въпроси,на популизъм и на празни приказки-не.

отчитат "инвестиции", като сменят електромерите през 2-3 години

Тъпи и спящи овчи народе. Само да ви обадя, че си заслужихте това наказание наречено Коалиция и 16млрд. дълг и за капак на всичко профилактично увеличаване на тока. Следващият път дайте шанс на АТАКА. Иначе мъченията ще продължат.

Би било пагубно за вас атакистите да стъпвате във властта. Защото сте негодници и ще съсипете държавата. За вас идеалният вариант е да сте "келнери" и да стоите далеч от властта. Да го раздавате бунтари, а да сте "слуги". Да се правите на патриоти и националисти, а да сте туркофили. Така че, вземай турските лири и рублите и бегай на Варадеро.

Вдигай, вдигай народа си го заслужи ! Сега и 16млрд дълг... супер, а да видим как ще се гласува сега..

Докато народа не отиде с КАМЪНИ ДА ГИ ИЗГОНИ ..... дотогава ще ги търпим !!

Гочо Чемширов - уу ,чи хубаву име.

Искам първо да се изкарат заплатите на служителите на EVN, и да видим колко над средното равнище в БГ са. Сега фирмите масово намалят заплатите на работниците си. Нека от EVN първо да започнат с това.

ти питай управляващите какво пуснаха на ЕВН, ЧЕЗ и Енерго Про като гювече. Какво им се признава като разход? Защо трябва да получават за когенерация допълнително пари. Сиреч аз живея на място където няма парно, а в Пловдив има парно което е собственост на ЕВН хем правят ток хем продават топлата вода за парно и хем получават пари допълнително че имали когенерация. Щото ЕВН е пълно с нови коли ама малко са сервизните им например, нищо ново няма в преносната им среда по селата.

Господ да ви НАКАЖЕ ,дано

Време е да поискате да си вървите там откъдето сте дошли.Търпяхме Ви доста

на богатите намаляват тока,а бедните с200лв пенсии да им плащаме тока,какво нагло държане на управленците,затриват ни всеки ден с похлупаци и по-висша нищета-РОБИ ,пак гласувайте за извергите си

Ша крада повече щот не ви вервам

Аз предлагам на EVN да почнат да вдигат всеки месец с по 7-8% така ще има и за бонуси на бедните им служители не само за коледа но на всеки църковен празник и това за сметка на богатите им клиенти. В бъдеще при преипълнение на плана може да вдигнат мизата на 10% на месец и така по възходяща линия.