Пловдив е сред най-добрите места за живеене

Пловдив е в статия на The Guardian за търсене на най-древния обитаван град в света. Той е сред шестте най-добри места за живеене в света, пише IT`S Bohemia.

Обратно в новината

Коментари - Пловдив е сред най-добрите места за живеене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

във форумите, че идат избори и трябва да си заработят заплатите. Града в който като се качиш на градския транспорт лятото получаваш безплатна сауна. Града в който катосе качиш на градския транспорт получаваш процедура по разбиване на камъни в бъбриците. Града в който може всичко да намериш. Града в който е трудно да видиш полицай. Та естесвено че е най-интересния град за живеене според западняците. СВОБОДА ЗА МАЙНА ТАУН!

майна Филибето:)

Абе в този град мноооооооого селяния.Айде да си ходят по селата,че земята не чака.

Вчера беше най-лош, днес най-добър ! Също като пролетното време - ту слънце, ту облак.

Който има уши - ще чуе, който има очи - ще види, който има душа - ще разбере. Кочината в България е повсеместна, опитват се да окалят и вечния ни град, но нищо неможе да спре Слънцето да свети, така че - успокойте се и бъдете по-добри хора!

Да живее Източна Румелия и нейната столица Пловдив, ние от шопи нямаме нужда...

направмо мачка таралежите на гол гъз

Заповядайте в Пловдив - града с най-мръсен въздух в Европа. Заповядайте в Столипиново - най-голямото гето на Балканите. Заповядайте в друг квартал и се нагледайте на очукани панелки с прани гащи по терасите. Заповядайте в претъпканите молове, където хората с удоволствие си харчат парите. Заповядайте в градския транспорт и ще имате най-вълнуващото пътуване в живота си. Разходете се по Марица и се полюбувайте на запалените гуми. Заповядайте в Пловдив - най-доброто място за живеене във Вселената. За Ваше улеснение подайте лично документи в някой от общинските центрове, където с удоволствие ще ви скъсат нервите.

Ей вчера пуснахте една обективна статия за Пловдив и днес пак върнахте към розовото. Направих всичко, за да се самоизмъкна от този град и там дори на разходка не отивам. Най - мръсния, груб и селски град в БГ. Поздрав за всички кметове.

мине не мине и излезне някоя статия от незнам си къде препечатана и как казва че Пловдив лека му пръст бил с най-чистия въздух, с най-много зеленина и сега и с два гребни канала. Само че като се зачетеш в чуждото издания написало статията за Пловдив лека му пръст се оказва че информацията е прочетена и съобщена на пловдивчани така както "дявола чете евангиелето". В двете български думи "интересно" и " добро" място за живеене се разминаватна 180 градуса. За чужденеца България е интересна заради това че тук има всичко на куп от това което той е чел и гледал по телевизията като филми и предавания за корупция, престъпност, наркотици и т.н. А едва ли го приема като добро с мръсния въздух, прах, дупки по улиците, кал и т.н. Та Дир пак статията е окаяна работа манипулация де.

Научи се да пишеш и тогава коментирай.....

Човека казва истината. А това че е допуснал правописни грешки е нулев проблем пред това което се случва в България. Както е писано в божествените книги не ми гледай парата, а си смени чипа от главата!