Хамас отвлече български гражданин

Групировката Хамас отвлече палестинеца с българско гражданство Халид Ал Могир в сряда вечерта от дома му в град Газа.

Обратно в новината

Коментари - Хамас отвлече български гражданин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Палестинците имат чест и достойнството Ако да избиваш мирни хора вкл. жени и деца, като се самоубиваш с пояс на смъртник в автобус ,се нарича чест и достойнството ами имат го. Когато се изправят срещу израелските мъже бягат ,като посрани, крият се в болници ,линейки и училища и се преобличат в женски дрехи, ама иначе са големи юнаци. И като циганите крещят по цял свят за правата си че не ги пускат да работят в Израел ,че хуманитарните помощи ,които получават в добавка на безплатния ток и вода не са достатъчни, като че ли някой им е длъжен нещо. Ама с парите си купуват калашници ,а не храна нали. И защо като са такива симпатяги не ги пускат на работа в Египет. А колкото до фалшифицирането на историята ,всички тези араби с измисленото име палестинци са дошли преди няма 100 г.от Египет и Йордания (която също е една изкуствено създадена държава от англичаните) Така че ти XYZ, представящ се за българин арабин, не мисли че историята е това, което пише в арабските вестници.

Хубав български гражданин! Палестинецът с български паспорт Халид Ал Мугир, който беше отвлечен часове преди да се евакуира за България, е бил офицер от палестинското разузнаване. Най-ве отвличането е извършено от въоръженото крило на радикалното движение Хамас. АФП цитира изказване на бащата на Мугир, в което се казва, че причината за отвличането са връзките на сина му с Фатах партията на президента на Палестинската автономия Махмуд Аббас. ... На какви хора се дава българско гражданство и с каква цел - забъркване в международни скандали?

тези юнаци на снимката като са толкоа честни и борци за свобода що са с маски

Vtora svetovna voina: 55 milioni martvi. 40 miliona v Evropa i Africa. 15 miliona v Azia. Samo v CCCR: 22 miliona martvi. Americanzi: 400 xiliadi.... Koi gubi, koi pe4eli?

Не може ли тия от близкия изток да се самоизбиват по-бързичко, че напоследък съвсем се размирисаха ?

А бе какъв български гражданин е този арабин, роден в Палестина и работещ в Палестина? Български гражданин само защото разни бели българки от прованса много си падат по пъпчивите арабески... Ами като е български гражданин, да си седи при семейството в България, а не там, където палестинците непрекъснато се колят помежду си.

Ако беше писал още малко, направо щях да почна да симпатизирам на Хамас! На героичната борба без малко да ми потекат сълзи... Не знам в коя чужбина живееш, но можеш да прочетеш някъде кой стои за Хамас. А истината за Хамас е много близо до ако ги няма израелците да се бием с тях, ще се избиваме помежду си...

Хахаха, е ти си много ограничено същество. Аз също живея в странство от доста години и мога смело да твърдя, че арабската измет която е заляла Франция, Испания, Германия, Белгия и т.н. освен за чистене на тоалетни за друго не става. Никой не ги ще тези, ама никой и не знам кога ще дойде щастливият ден в който някой по-умен от нашия президент ще ограничи емиграцията на мръсни фесове в християнска Европа!!!

От толкова много демократи които леят сълзи и сополи за чужденци ( и то не от качествените ) вече мисля сериозно дали да не се преселя на Луната да живея на спокойствие...Абе глупави демократи и антирасисти...Вие слепи ли сте та не виждате,че тука освен боклуци други свестни чужденци не идват.Аз например нямам нищо против половин България да се засели с немци или шведи.Стига са ни помпили мангалите.Не виждате ли че народът ни се циганизира и ориентализира постепенно.Забравете че всички хора са еднакви и всички породи кучета са едни и същи.Аман от комунисти летящи в облаците.Стъпете на земята и се събудете най-после.Ако целият свят върви така,един непрекрасен ден всичко ще е цигания.Ще ви питам тогава кой ще ви прави мерецедесите и БМВ-та и совалките и самолетите - КОЙЧЕВ...Това е натуралната истина.Породата трябва да се пази и защитава.Иначе ви чака гибел.

Много добре.България става малко по-чиста.

Тук един си мисли ,че е Господ.Особено тежък случай-преди имаше само Наполеон,Сталин и Хитлер по лудниците.Ами хайде помагайте ,кой ви спира?Митинг направете,лентички си сложете,концерт организирайте!Напсув Хамас!Българската държава не иска и не може да помогне на българските граждани,как не го разбрахте до сега!

Ei, mnogo zlobno pleme sme nie bulgarite, be. Chovekut e v beda, kakvo se chepatite da pishete, che bil arabin, mangal, palestinez, neznam si kakuv. Kakvo znachenie ima, nali e chovek? A vseki choveshki jivot e skup. Ja ne se izlagaite be, hora, zlobata li ni e nai-projavenata nazionalna cherta?

Национализмът е грозно нещо, но е абсолютно необходим...

NESNAM PALESTINEZA KOLKO SNAE BALGARSKI , no PARVANOV NE GOVORI PRAVILNO:PONIAKOGA GI ISTARSVA TAKIVA 4e DA TE E SRAN 4e TOVA TI E PRESIDENTA

TRIABVA DA MU SE POMOGNE, NO KATO SNAM VAV VAN6NO MINISTERSTVO KAKVI MARDI SA I KAK SAMO SI GLEDAT DALAVERITE, NE O4AKVAM NISTO DOBRO

БАШ БЪЛГАРИНА ви го каза. А сега бегайте, че да не ви наказвам.

Щом е български гражданин трябва да бъде защитен независимо черен ли е на цвят или оранжев. Баста. P.С. който е на друго мнение да си спести писането

Balgaria e balgariin ne zna4i u4astnizite v tozi forum. Razgrani4ava se ot napada6tite v beda 4ovek kakavto i da e po narodnost. Arabi, evrei, xristiani -ne e vajno, vajnoto e da si 4ovek i to s mozak, ne zloben gladnik.

Ми ти като си проста и като няма българи за тебе що си още тука.Ами аз не искам утре моето дете да се ожени за твоето, защото не е българин. Ти изобщо имаш ли чувство за национална принадлежност и коя е тя.Като са ти толкова мили и драги арапчетата,що не си там.България не е баница всички да ръфат от нея.

Добре че е Баш Българина,че прости гяури ще си умреме!Да започва да прави лентички и за този Българин.Дано децата му живеят в България дано

ne e redno da razdeliat ba6tata ot semeistvoto mu.4oveka e v beda, dano na6ite mu pomognat

kyv bylgarin be alooooo! jalko za choveka inache

евала му на баш българина ако не беше той прости гяури щяхме да си умреме нека да започва да печата лентички и да реве за следващият циганина ама и децата му да живеят вбългария дано

Горките нас-Истинските останали БГ граждани! Нас няма ли кой да ни защити?

kav balgarin skapan palestinec

не сравнявайте араби с мангали просто сте смешни,дано го освободят човека,пък шом се е оженил за българка значи има акъл :)

Народ от хорица... Мъчно ми е за българите.

arabete nare4at gi mangali v bg,no bulgarte ce6te nare4at gi mangali na zabed,uskam da pitam kakvo venea nosi 4oveka kouto rodi tyka ulu v arabeq ulu usa.

Дами и Господа, Аз по мръсна,гадна и нищожна твар от БЪЛГАРИНА не съм срещал. Доказателство са изказванията по темата! Ние сме надминали и най-радикалните мюсулмани. Все на нас някой ни пречи, все на нас някой ни е виновен, все на нас света и хората са ни криви. Разберере ЖАЛКИ НИЩОЖЕСТВА, колкото повече злоба бълвате толкова по нищожни сте, колкото повече омраза се лее от смрадливите ви усти пълни с развалени зъби толкова повече разкривате първичната си същност!

Айде стига защитавахте тези мангали, знаем как се става български гражданин, плащат на когото трябва и работата е опечена, сега нека си сърба попарата а да вземат да наритат и кравата му при него, терористи всякаква гад се навърта насам, а ние все трябва да ги уважаваме, само шут в задника и зад граница, наисток им е мястото!!!!!!!!1

за сведение на всички икономически расистчета: български гражданин се става доста трудно, а след като е станл български гражданин значи държавата трябва да му помогне.ако е американец, англичанин, гермацец и там друг където има повече пари, няма да е мангал и жена му няма да е крава, ама нали е палестинец......б т е баща на 2 деца и няма значение дали е мангал от махалата или тан някакъв друг, ЧОВЕК Е ....

Абе малко са ни домородните цигани, че обрулената ни държавица да харчи пари и за некакъв дошъл от майна си Райна...От където дошъл-там и отишъл!

значи, за тези, които не четат внимателно: този не е просто палестинец, а привърженик на Фатах. Тогава що ще в България, че се и оженил тук и деца направил. Ми като има жени дето скачат на всеки циганин само щото е чужденец така ще е, пък и този закон да им се дава паспорт, защото са женени за български граждани, без да се провери дали не са терористи...

И аз съм със смесен брак и мога да си представя кошмара. Някои в този форум наистина правят много неграмотни и расистки изказвания.

Choveka e v beda znachi triabva da mu se pomogne. Shtom ima balgarski pasport znachi triabva darjavata da se pogriji za nego.

Всички араби да ги екстрадираме спешно в едно със съпругите им.Може със себе си да вземат и 50% от външно.

Choveka e v beda znachi triabva da mu se pomogne. Shtom ima balgarski pasport znachi triabva darjavata da se pogriji za nego.

След като сме му дали българско гражданство държавата трябва да го защити. И дали е палестинец по произход или някакъв друг все едно. Обикновено такива, които се женят тук като студенти са си съвсем нормални работещи като нас хора. Виж не зная какъв български гражданин е Прийс Уотърдейл например. И как Георги Първанов се е уверил, че говори български език (задължително условие за получаване на българско гражданство).

Ne moga da si obqsnq za6to go qdete 4oveka... Grajdanstvoto nqma ni6to ob6to s green card. 6tom ima bulgarsko grajdanstvo, ba6ta e na 2 bulgar4eta kakvo ima da go komentirame.

Ха сега да видим какво ще направи нашето външно министерство...Щото преди няколко години когато заклаха двамата български шофьори...

да си идват тук и в либия още има българи...

абе какво ни интересуват нас тези мангали и какъв българин е този циганин а пък на тази крава дето се е омъжила за него да и отнемат българският паспорт и да я изритат обратно при мангалите в Палесина. Нали помните какво ни завеща хан Аспарух - НАЩИ ЖЕНИ НА ЧУЖДИ ДА НЕ ДАВАМЕ

Българският гражданин е бил пребит жестоко и животът му е застрашен, обясни Канаан. - zna4i kato vzema zelena karta i stavam ameriaknec... sme6no

Свини сте си родени, като свини живеете и свини ще си умрете!