От 30% до 70% поскъпва хлябът до дни

Между 30% и 70% ще поскъпне хлябът от следващата седмица в различните части на страната.

Обратно в новината

Коментари - От 30% до 70% поскъпва хлябът до дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рени, ние викнахме Хляб или слави и ТОЙ се завръща на 9 юли. Потърпи още няколко дена и няма да ти прави вечатление колко пари даваш в магазина, защотото ТОЙ ще ти обясни кой е виновен. А когато знаеш виновника вече няма проблем :) Аз лично като си погледна празния джоб, бившата ми приятелка как се качва в БМВто на плешивия чичко на 52 и бабката, дет рови в кофата отсреща и ми става едно такова спооооокоооойно, щото си знам кой е виновен!

Сега се сетих,ами като поскъпят и нета,ние няма да можем и да си пишем тук?Всички не ползваме служ. компютър?Кво прайкаме тогаз?

Забелязвяте ли как търговците вдигат цените със стотинчици , но периодично и на други стоки? Дано успеем да оцеллеем в пазарно икономика.Лош строй бил социализма - но можеше да си направиш точен разчет на парите за години напред.Не толкова богати, но щастливи и спокойни.

Горкият премиер има сериозен проблем - че не може да вдигне цената на въздуха.

От Австрия, с 10 лева по-ефтино и защо вдигате тогава цените, при жанчо беше същото, но кво да се прави то костов окраде всичко, всичко е негово включително и хлебарите и сладкарите

А Ботев? Ще викнем ние - хляб или...

Доката тая държава я управляват чуждоземци така ще върви кервана, а ние тук само си пишем.

На крак о пари и презрени, на крак о роби на труда! Подтистати и унизени, на бой срещу врага! /итернациона Опят обосралис!

1989:balgarina iade6e xliab na korem, salam, mesa, slanina, baniza, praskovi ot zvetnite ogromni gradini, lozia, vini i rakia. No nali balgaina e meraklia da zaprili4a na korekomskia kom6ia... dnes e pod stres, niama mliako, niama xliab, ne raboti, ne patuva, neiama zanaiat... I ostava da si kajem: niama sila i za iad...

Nablijava 14.07.Vikam poneje nqmame Bastiliq da prevzemem kvoto imame tam...eto, Parlamenta e dobra ideq:-))

Така, така... В Австрия един хляб е на цена от 1 до 1,50 ЕВРО. Бива обаче, защото заплатата на обикновения човек е м/у 900 и 1300 евро нето. Та дайте сега да си пресметнем колко хляба може да си купи австриецът и колко българинът месечно.

Абе защо не го направят 2 лева? Да е по-кръгла сума за по-лесно.

Ами то за това вчера обявиха че заплатите ще вдигат с 12%,така че няма страшно,само че парното поскъпва с 30%,хляба,за месото сирене и т.н. да не говорим,тока поскъпва бавно и сигурно(не мога да му хвана цаката вече) Ех народе,ще си пишем и ще недоволстваме по кръчмите!!!

Господа управници, поучете се от тато, който навремето когато е трябвало да се вдигат цените, стигайки до хляба е отсякъл, че всичко друго може, но хляба не бива. Все пак значи не е бил толкова прост. Докато сегашните управници уж все експерти с по няколко висши с незнам колко си езика, специализации, степени и т.н., но май расли в инкубатор, далеч от реалностите в обществото и живота. Опомнете се господа. Ако не знаете какво трябва да направите, да Ви кажа, вземете данни за основните цени на стоките и услугите, към средата на миналата година, изпратете проверяващи по магазините но не само в София, а и в най малките населени места да ви съберат актуална информация за цените на тези стоки към настоящия момент и тогава ще видите за какви увеличения става въпрос и,че статистиката не Ви дава реалните увеличения на цените. След това седнете с калкулаторчето и си направете сметката със средна заплата от 300 лв. какво ще може да си купите на месец, ако сте сам. След това направете изчисленията като си прибавите едно дете, после още едно и накрая всеки от Вас да си зададе въпроса, ама аз все още жив ли съм.

Ot drugata sedmica e zabraneno da se iade, da se polzva elektroenergia, da se polzva voda, da se kupuvat lekarstva i izob6to vsi4ko drugo, koeto e neobhodimo , za da ni poddarja jivi.Sled kato mal4ime i pozvoliavame tova sme si 4isti zombita,a kakto e izvestno te ne se nujdaiat ot goreposo4enite ne6ta.Prosto poslu6no zadovoliavat jelaniata na niakoi izvraten vlast ima6t nad tiah.DA NI E 4ESTITO!!!

ИЗКУСТВЕНО СЕ СЪЗДАВА ХЛЕБНА КРИЗА ЗА ДА ПОАДНЕ ВЛАСТТА НА ПАТРИЦИИТЕ.

А земеделския министър -ШИВАРОВ ВТОРИ-НАХУТ КАДРИЛ казваше наскоро че няма да има нови цени на хляба

Тефале-какви са тия пижоли / pyjoli/,дето ще ги ядеш?Ти освен азбуката си забравил и бълг. език изобщо, май?Ако имеш пред вид ПЪРЖОЛИ,знай,че те също ще поскъпват непрекъснато,защото животните се хранят с фураж,който също става по-скъп, а не растат в магазина.Ти обратно на оня тефал от рекламата,май не мислиш за нищо?!Както и ПЛМ -то,дето призовава за ударен труд-ами бачкай,бе ,драги ,бачкай яко на 5 места,ако можеш да направиш денонощието на 60 часа/12 ч. х 5 60/ и ако си на фотосинтеза,при новата ситуация си ОК !Аз пък си мисля,че повече обичам себе си от Партията /БСП/и правителството и по -добре да се махат те,от колкото аз!

В Канада най-евтиния хляб е 1.50, ама мойта заплата като шофьор в градския е 25$ на час!!!

Адът се отприщва.

не се очудвам на новината ...сутрин ставаш .пускаш телевизия ииииии......СЛУШАШ.. гафове ..убиства..поскъпван кои кого са е...ли ....обрали.Настръхва косата чешашсе....ваикашсе и забраваш да закусваш Започваш да броиш ктотинки смяташ и умът се задръстэа ииииии обеда минал Вземаш нещо що намериш ..хапваш и блажено заспивашшш....... И така важето се навива живота се претиска и вересите си сабираш и потегляш за отвъдното.Поне там не те изнудват Ако не платиш ще

Е И КВО КАТО ПОСКЪПНЕ БЕ! Кво ми пука? Хляб не ям.. съветвам ви и вас да се ограничавате. Поред балони. В последните години консумацията на хляб стабилно намалява, затова има свръхпредлагане и цените са ниски. Пък и българина вече не яде боклуци! Това говори за нарастнала хранителна култура. Браво народе !

Ами значи Януари 1997 ще възкръсне в Август 2007. 10 години след управлението, довело до заплати от по 3 долара и пенсии от по 2 ще направи хляба 1.50... Аз мога и без хляб... ще си варя картофи. Не младежите, а този път пенсионерите ще съборят собствените си избранници - комунистите. И на следващите избори като нищо ГЕРБ и ДПС ще бъдат единствената сила в парламента. СДС-тата умряха, а ако сега Столетницата отново ни вземе хляба от ръцете най-сетне ще се спомине.

ami kato e po-evtino da vnasqt ot Avstria. selqnite da umirat. kato ne mogat da vleznat v krak, da umirat ot glad i tva e. a kato poskypne hlqba, 6te qdem pove4e pyjoli :)

Държал съм фурна. Много дълго време. Слава Богу, вече съм вън от бранша. За всички, които плюят по хлебопроизводителите ще кажа само, че изобщо нямат идея за какъв къртовски и неблагодарен труд става въпрос. По всички части от веригата. Цената на хляба в България е нереално ниска. На практика би трябвало сега да е поне двойно по-висока. За да е всичко на светло. За да има пари за развитие. За да се начисляват амортизационните. За да се плаща по кодекса за нощния труд. Както и за извънредния. Да се плащат 100 % от осигуровките. И така нататък, и така нататък - може да се напишат томове по темата. В заключение мога да кажа само, че няма фурна у нас, която да е 100 % на светло. И това положение се поддържа съвсем умишлено от ВСИЧКИ правителства, управлявали България от 1989 до сега. Досетете се защо...

PAK GLASUVAITE SA KOMUNINGELITE I POSLE PLA4ETE PO FORUMIITE:AS HLEB NE IAM DA GO NAPRAVIAT DANO 10 LEVA 4E DA VI DOIDE AKALA V GLAVITE

Наближава момента :)

става ми страшно...веднаж съм преживяла бунтовоте срещу жан, после другите...все около нас ставаха...сега съм изплашен....защото сега ще бъде кърваво...няма шест пет.просто е време да се спре всичакта тази галимация...не може да се изтръгва душата ни.защо хлябът да стане толкова скъп.как ще се справяме..всички се надпреварват с поскъпването...а ние... остава да умрем или да се бием за правата си

Просто не трябва да купуваме около две седмици до месец.

а министърът на земеделието с индианско име допреди един месец повтаряшене виждам причина хляба да поскъпне

Направо прекалиха с тия цени. Олио поскъпва хляб поскъпва тока също.С една дума цените скачат, а заплати и пенсии пълзят. А стига бе. Скапана работа.

Тия у ред ли са? Заплати от 200 до 350 евро за квалифицирани специалисти...

Браво! След тока дойде ред и на и хляба, да се готви водата...

vse poveche se priblijvame do januari '97.Znachi skoro she mu se vidi kraq s pavetata

всичко ще поскъпва докато си мълчим

Като не може за 700 давайте 1400 или пускайте кепенците. Писна ни от работодатели дето плачат няма кадри, бягат в европата. Като ви е толкова евтино и хубаво в австрия вземете си изнесете пършивите фирми там. Щели да вдигат цените. Ми дигайте ги. Да видим кой ще ви купува хляба после. Така ни плашите от миналата година. Като искате да оцелеете пекарите разкарайте търговците на зърно. Обединете се, направете си складове и мелници, купувайте направо от фермерите на ниски цени. Като не можете пускайте кепенците.

Това ще е капката която ще прелее чашата и това не е държава.

А поне зрелища ще има ли?

Добре де. някога нещо да е поевтинявало?

Всеки безпристрастен би казал че развръзката е все по-близо. Да се готвят в парламента

ВДИГНАТ ЛИ ЦЕНАТА НА ХЛЯБА УПРАВЛЯВЯАЩИТ ЩЕ РИТНАТ КАМБАНАТА .

Да са честити новите по-Високи пенсии!

А къде изнесохте житото от резерва тази пролет, а?

Добре, да поскъпват нещата...то се знаеше още отдавна, но кога най-накрая и заплатите ще запончат да се вдигат?!!? Вдигна се тока, водата...всичко!!! А ние как да реагираме с непроменени от преди влизането ни в ЕС заплати?!

Добре, да поскъпват нещата...то се знаеше още отдавна, но кога най-накрая и заплатите ще запончат да се вдигат?!!? Вдигна се тока, водата...всичко!!! А ние как да реагираме с непроменени от преди влизането ни в ЕС заплати?!

Е те се оляха.....

Още една радостна вест от борда на Титаник БГ.