Оперираха успешно бременна с огромен тумор

22-годишна жена, бременна в шестия месец, бе оперирана успешно в Националната онкологична болница, от голям тумор на десния бъбрек с размери около 30х30 см.

Обратно в новината

Коментари - Оперираха успешно бременна с огромен тумор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Profesor Dimitrov e ot malkoto ostanalite v stranata ni visoko inteligenti i talantlivi xirurzi! Xiliadi dobri pojelania kum profesora ot dushteriata na oshte edin blagodaren onkologichen patsient

Само да отбележим за редколегията, че болницата се казва "СБАЛ по Онкология"... Национален онкологичен център е била някога, а Национална онкологична болница - едва ли...

Мен ме е оперирал същият проф. Валентин Димитров - ясно от какво. Страхотен професионалист, но за съжаление вече малко на възраст. Кой ще дойде след него?

Примерно - д-р Джонгов или д-р Куртев, или някой друг.

Прекрасна новина, много здраве на майката и бебето, както и на целия лекарски екип- герои!

Браво на лекарите! Дано детенцето има късмета да се радва на майка си, докато стане самостоятелен човек, че и след това!

Браво, нека имената на такива достойни лекари да се публикуват от всички медии и то в националните, а не само в регионалните новини. За да остават повече лекари в България, трябва всички граждани да ги уважаваме и ценим!

Какво друго освен възхищение може да се изрази при такава новина? Браво, все още има прекрасни лекари в България...

Преди малко изразих възхищението си от други два медицински екипа, които са извършили чудо. Същото бих казала и за тези доктори - браво и моля ви стойте в България!