Тролей № 8 с удължено работно време от февруари

От 1 февруари ще бъдат внедрени нови разписания за движение на тролейбусите от линия № 8 с удължено работно време, съобщиха от Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Тролей № 8 с удължено работно време от февруари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тролей номер 8, известен още като Бялата лястовица...

Ейии, то голямо удъжение голямо чудо. Направо денонощен станал.

Някой има ли представа защо само тази линия беше до 20 вечерта?Винаги съм се чудил.

Защото малко хора го ползват. И това е чудесно защото (почти) винаги има места за сядане. Това е най-якият тролей ако ти върши работа по маршрута. Вече 2 години ходя на работа с него, а колата я карам след 18-19ч и в почивни дни. Излиза ми по-бавно пътуването със задръстванията по бул. България вместо с 8-цата.

Руиз

Ползвам тролей 8. Сутрин отивам на работа и зная точно в колко часа пристига на спирката. Точен е. При излизане от работа също зная разписанието и се прибирам за О време в къщи. Често през обедната почивка се качвам на него и пътувам за удоволствие и отмора.

ПУСНЕТЕ НОВИ МОТРИСИ ПО ЛИНИЯ 8, ЗАЩОТО МИ ОБРЪЗНА ДА СЕ КАТЕРЯ ПО ТЕЗИ ВИСОКИ СТЪПАЛА , ДАЖЕ ПОНЯКОГА НЕ МОГА ДЕ СЕ КАЧА.НИЕ ОТ КВ.ЛЮЛИН НЕ СМЕ ВТОРО КАЧЕСТВО ХОРА.НИТО НОВИ ТРАМВАИ, НИТО НОВИ ТРОЛЕИ! ЗАЩО?

Нови тролей и автобуси няма, защото не е сигурно колко време ще са нови пътувайки към Люлин. Пази се общественото богадство от вандали.

Четете ,четете внимателно за какво става въпрос щото може да станат грешки. Заради пустото четене сме на този хал. Затова четете, четете внимателно!

А аз си помислих, че ще работят до 1-2 ч. Но и до 22 ч. пак е много, щото сега са до 20,10 и 20,20 в двете посоки. Градски транспорт до 20 ч.!!!!!!

Пратете тази изключително важна информация и до CNN и BBC. Нека всички хора по всички земни кълбета немеят пред тази страшна НОВИНА.

Пуснете още една " кола" поне ! 8-цата е най - разредена линия ! на повече от 20 минути ! !

Много важно като му е удължено времето като е на 25-30 мин

Като тръгне в 22.15 от "Емил Марков" в колко ще пристигне в Младост? Към 23 часа нали? Е до колко ще работи тогава?