Борисов поиска макове около завода за боклук

Заводът за механично-биологично третиране на боклук на София край с. Яна ще понижи цената за топлоенергия на близо 40 000 домакинства.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска макове около завода за боклук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащице ма нека да е от опиумния мак,че да има файда!!!!!!!!!!!!!

Гледах изказването му. Връща се към негивият харктерен стил на говорене-ранният Борисов. Изглежда неможе да се оттърве от себе си. Това говерен е конфротационно и мисля че го бяха посъветвали да бъде друг и той се опитваше в последните месеци да е друг,но уви.Човек е това което е. Той неможе да надскочи същността си. Аз,аз,само аз, а другите така,станишев онака. Боже,боже няма край този примитивизъм.Все едно си говоряг у селската кръчма.

тоя пак откачи

Смешик!

Смешникът работи по завод за отпадъци. Нещо не се връзва. Смешници са Станишев, Маноилова, Миков - те правят смешки и нищо друго. манолова е юрист, който не може да напише един закон и да е верен, Станишев провали два мандата на БСП, Миков не може да върже две думи в пиянството си. Ха сега пък Борисов да не е смешникът. Който прави ин=кономически ръст, не е смешник. Не е. Ако ти е смешно, си или луд, или много прост. По-вероятно второто. Неадекватен си.

Поискай да намалят тока,парното и се хвани да правиш нещо за народа си,че само с глупости се занимаваш,а хората мрат като мухи.

тоя и опиум ли иска да произвежда от тия макове? амфетамините вече не му ли носят доход?

Да не види нещо от англичаните,посадили макове около прословутата Лондонска кула и сега се пише приятел на Камерън(уж Буда,БКП члена и ДС агент стана внезапно крайно десен...)Боже опази!Комунист освен да копира друго природата не му е дала...Природно ощетени и белязани некадърници!

самотен нейде.... Еееех, а какво соц. строителство падна в Кремиковци, ум да ти зайде. Ама кой да ни каже, че от тоя храст заек нема да изскочи.. Маковото семе е полезно. По-полезно от комунисти на власт.

Това е отмъщение за марката на стария козметичен Завод Ален Мак Офшорна фирма трупа печалби на гърба на фалиралия "Ален мак" потърсете с гъгъл или на www 24chasa bg/Article.asp?ArticleId=976525

и фестивал Ален мак имаше в Горна Джумая

Колкото е по малко ,се живее по лесно !!

Бойко ясно каза ЗАВОДЪТ ЗА БОКЛУК Е ЗАПОЧНАЛ ДА СЕ СТРОИ ПО ВРЕМЕТО НА ОРЕШАРСКИ.... ха, ха, хо,..... хо

Ние сме последната държава в Европа, която не си събира разделно боклука и не го рециклира. Тези от БСП не ги е срам, защото от фирмите за сметосъбиране печелят стотици милиони годишно. Но мен ме е срам, когато ни идват гости от чужбина и с изумен поглед ме гледат как хвърлям всичко в една кофа, а не ги разделям.

баце да засадиме ли и малко хапчета около мака?

кво може да иска наркотрафиканта борисофф освен мак , и дрога?

Фабриката за преработка на боклук не знам дали ще тръгне, ама фабриката за генериране на простотии пак заработи на пълна мощност.

И ти си основният работник в тази фабрика, нали? ;)

Какво ли не прави простотията?! Още малко и паметник на ДЯДОТО ( Д.Благоев) ще поиска да се издигне сред маковете! Този човек и чувство за хумор няма! Тотално природно ощетен!

Келепирец

Макове става, може и коноп!

Какво е "завод за боклук" ? Произвежда боклуци, може би... Кой пише тези статии? Да не говорим, че само допреди 10 години думата "боклук" беше изцяло разговорна и не се използваше в официалните медии.

...Уж бил се променил...а дано...ама надали...!!! Има една народна мъдрост..."Вълкът козината си мени...но нрава...НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Такива са всички т.н. "партийни активисти" на всички партии- след активната си дейност...получават държавните постове и...оле мале!!! Кога ще се родят новите - Ботев,Левски,Бенковски... новите възрожденци... Да живееш на най-доброто място на земното кълбо...най-бедно...най-гадно... No Comment...........

не ми харесва това за маковете и станичев.нечтата са сериозни и не е редно да случаме отново бисерите между станичев и господин борисов. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Маковете ще са опиумни , разредени тук там с лехички индийски коноп и парници за марихуана. Лабораторията за преработка и фирмата за продажба на готовата стока ще се казва "Бойко Борисов" ООД

213 млн. лв.???? Това да не е завод за самолетоносачи, бе!!!! Голямо лапане пада.

Вари го, печи го - все на тиква мирише.

Аха сега почнахме с завода за боклук , до сега беше хъбчета , газ от морето...абе тая тема с боклука не се ли притопля десет години и по-вече ?!Абе ние тоя си то знаем , ама знаят ли тия от Европата тоя колко е прост?

Кой повтаряше, че този прост човек се бил поправил, смирил и т.н.? Не, същият си е.Жалко, че няма затвор за управляващи за простотия и глупост . Този щеше да получи доживотна присъда.

Моля офицера Иван Сокачев да ми прости перифразирането на прекрасния му 100-годишен текст, но понеже сега войната е с боклука ... Ален мак, самотен скръбен, покрай боклука е разцъфнал и огнен поглед неутешимо е към строежа приковал. Нерадост... мисли го измъчват: "Защо никнах, защо цъфтя? Безвестно тука ще окапя - завод ще види ли света ... Отминаха години толкоз, ей как боклукът се пилей и нейде вятърът далече все тъй безсмислено го вей". Но тих ветрец повея нежно и чу сам аления цвет, сред чакането безнадеждно прошепнат тихичко ответ: "От твойто семе ще поникнат, ще цъфнат огнени цветя, а кмет след кмет ще лъжат вечно на столицата за сметта!"

Nачина по който говори този ... ме обижда. Аз не съм последния в Европа - нашите управници са последните боклуци в красивата ни страна!

Тебе Господ те е обидил!

Що цензурирате думите "БОКЛУК"? Кое е точно извън темата? Марихуана по темата ли е? Бойко си е точно такъв. Мутра и половина. Медийна звезда. Още беше кмет и се пъчеше с тоз завод. Ще се пенсионират някои с него.

може и марихуана

най вероятно опиумен мак. Трябват пари а вече почти няма какво да се краде, народа обедня

Kalin

От маковете кво ще се произвежда?;-)тоя завод да не се окаже скрита лаборатория за.......

kokok

Опиумният мак не е червен (ален), а е бледо лилав. Следователно "теорията" ти "издиша" :)

Опиумният мак може да е хибриден с цветове :бял,лилав,червен или червен с черна периферя

алеен маак, самотен нейдее, в зелена нива в разцъъфнал....