До 5000 лв. глоба, ако си в дискотека с оръжие

От 500 до 5000 лева ще е глобата за клиенти на дискотеки в Бургас, хванати да носят оръжие - ножове, боксове, пневматично оръжие, спрейове и др.

Обратно в новината

Коментари - До 5000 лв. глоба, ако си в дискотека с оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

интересно как ще ме глобят ако съм с калашников

На теория звучи добре,но на практика е неосъществимо!

Ще те накарат да му свалиш затвора и пружината с буталото а останалото може да си го ползваш докато си в диското за сопа да се подпираш на нея.

точно така. трябва да баде а не като джунгла,хората ходят да се веселят,не да се бят и мушкат и тн. едно време нямаше такива неща.

Щом имам оръжие, значи имам основание за това и съответните документи за притежаването му. Хайде общинските служители да обяснят, как мога д го нося нвсякъде, а само в дискотеката не и да ги питам кой ги сложи за такива, като взимат решения против КОНСТИТУЦИЯТА!!!

Не само в дискотеките. Има и други места, където не е разрешено влизането с оръжие. Например - банките.

То и в супермаркета може да влезеш с покупка от др магазин, ама как ще докажеш, че не си я взел от там. Що за глупаво и първобитно мислене имаш. Нали има охранители в дискотеката, на които им е работата да се грижат за твоята безопасност и приятен престой. До колко те го изпълняват и как всеки е на тати и бати, е основния проблем. С базуката стой на изията и се пази от дивите селяни.

КАто те е страх от мечки не ходиш в гората тъпак! Дискотеките са места за кеф не за насилие