Райфъла в ареста, поръчал палежи и убийство

Пловдивският бизнесмен Атанас Червенков - Райфъла е задържан като поръчител на опит за убийство и на палежи на автомобили.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хора ,а защо това да не е форма за разправа точно с този човек който не мълчи???? нали сега ни трябва за новите доклади до брюксел да има осъдени!!! ми е то това е човека дайте да дадем!!! не вярвам докато не се разплете чорапа ,но като знам какви хора го разплитат този чорап и колко време !!! ще видите след някоя и друга година как наско е осъдил държавата в брюксел и междувременно напуснал страната !!!! с един куршум много зайци: за доклада в брюксел имаме шест! народа платил обещетение ! и няма човек няма виновен!!! ТОВА Е ТО БЪЛГАРСКА РАБОТА!!!

и сега са решили номер да му врътнат според мен всичко е уговорено

истински патриот

пално е с биснесмени в тая малка дарзава !!! да не забравяме и политизи !! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

как може някой да се навие да убие човек за 20 хиляди лева. Ей тези елементи трябва да бъдат уловени също.-

хаха ми тва са 10000 евро бре. Има хора за всичко. Вървял си накриво идват изправят те и готово и те полагат после в дървен съндък. За 20000 лв хората жилище щи си вземат. Че какво е един човешки живот хахахаха. Па особено в Булгаристан.

и доживотен затвор!

"БИЗНЕСМЕНА" Райфъла поръчал убийство и палежи на коли????!!!! Какъв "бизнесмен", какви "бизнеси"???? С тази мутра на престъпник и действия на мафиот - "бизнесмен"????

Егати ръба. На всичкото и бизнесмен. Докъде се избуначи този народ ?

не е ли същото? ко ревеш

Какво му е на мутрата??? Даже е и симпатичен. И въобще е много малко вероятно това да е истина! Наистина си е бизнесмен, и то от голям калибър, за пловдивските разбирания. Едно време беше даже военен.