Осъдиха трима медици за смърт на пациентки

Пловдивският окръжен съд осъди на затвор условно трима медици заради смърт на пациентки. Двама гинеколози получиха 1 г. и 6 м., а фелдшер 6 м.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха трима медици за смърт на пациентки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааааа, "Торакс", там всички са пълни непукизи ! Не стига ,че платих 950лв. за раждане, ами щяха да ми изпуснат детенцето! И знаете ли какво ?! До интензивното отделение в Окръжна болница , го закараха с едно счупено Тико!!! По- приятно им беше да си чопкат ноктите ,отколкото да се погрижат за децата. Отношението им към мен, няма да го коментирам. Буквално никой не ме погледна !!!

Те защото заплатките им са условни,затова и присъдите са такива.Ако трябва да платят 200 хил лв обезщетение те тряба да са милионери.С оглед заплатите им трябва да платят 2000 лв.Изобщо на Запад затова не допускат нископлатени лекари,защото отдавна са разбрали,че са опасни за здравето и живота на народонаселението.Тук обаче българинът му е втълпено безплатното и той плаща затова със здравето и живота си.

Фамозното заглавие го прочетох "Осъдиха трима медици НА смърт ..." и изтръпнах.

Хора, разберете, че когато някой го "осъждат" с "условна присъда", това не е никаква присъда. Това е просто размахване на пръст срещу престъпника.

77 г баба трябвало да бъде приета в интензивно отделение. Ами че аз съм от едно малко градче, където има няколко останали легла и 3-4 доктори в болницата. Ако ми се случи такова нещо и мене ли трябва да ме приемат в интензивно отделение. Че то нормални отледения нямаме в града.

Пациентите условно ли са умряли, че тия получават условни присъди за убийствата?

Докога ще раздавате условни присъди бе господа съдии, докога? И къде ги има тези присъди, в коя държава? Писна ми от корупция, аре сиктир бе!

Случаят първоначално е бил планов.Спешен е станал след манипулацията.

Ухааааа... Какъв е този лекар с 300 дози хероин??? Не трябва ли да лежи в затвора като наркопласьор??? И отделно - не трябва ли да му се отнеме лиценза за практикуване на професията лекар???

Какви условни присъди, трябваше да им отнемат лекарските права.

Цитат: "...Д-р Борис Кузманов.....през 2011 г. бе задържан с 300 дози хероин. Той бе обвинен в разпространение на наркотици и получи пак условна присъда..." 300 дози хероин ?????? След това как е получил условна присъда ? Интересно е и друго..как се получава условна присъда за разпростраснение на дрога ? Още по интересно ще е колко от излежаващите ефективни присъди за същото са в панделата за много по малко количество ? Още много по интересно ще е да се разбере кой от магистратите които са му дали условна за такова деяние какво е получил , защото услугата не е безплатна на такова ниво. За смърта на жената това е другата страна на нещата..в България лекар може да убие от немърливост и да си живее спокойно навън , в България може да прегазиш някой с колата на пътя и след това отново да си свободен човек , в България нищо не е такова каквото изглежда..наистина жалко

После се чудят защо има разстрели в страната.

все пак е президентски племенник, нали!