Бургас спестил хиляди мегаватчаса енергия

Със санирането на учебни заведения Община Бургас е спестила хиляди мегаватчаса енергия, потвърди държавната Агенция за устойчиво енергийно развитие.

Обратно в новината

Коментари - Бургас спестил хиляди мегаватчаса енергия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е много добра новина,но защо само Бургас ,а не и в други градове?

деер

Моля , всички възбудени и надупени на политиците, да посочат една сграда санирана дори поне с 8 см дебелина на основен изолационен материал - минимален стандарт за България.После да поговорим, кой точно е отговорен за несъответствието!

Отговорни са глупаците, които са се вързали. Тези с европроектите, с печалбите от некачественото строителство и с комисионните ги боли к... Както е казал народът не е луд, който е изял зелника, а който му го е дал. Явно настоящият народ е значително по тъп от предците си.

2000 мегават часа за 1 година е 5,479мегаватчаса дневно или 0,228мегавата за 1 час. Спрените 1 до 4 блокове на АЕЦ Козлодуй произвеждаха 1760 мегавата за час. Умните да пресмятат колко % от АЕЦ са заменени със санирането.

Невероятно е с каква лекота се правят сравнения без критерии!Ами - да сравнят разходите през зимата на 2013 и лятото на 2014 - тогава спестената енергия ще е колосално количество.Пълни глупости!

Кмете оправи Трапезица, там има нужда от надлез а не от кръгово движение, кмете идват избори Трапезица трябва да се отпуши ..задръствания големи стават кмете действай идват избори

Май по-далече от "Трапезица" не си ходила? Да завършат отклонението от колелото до Метро към околовръстното край Вая!