Охранител намушкан при масов бой пред дискотека

Охранителят Костадин Георгиев е намушкан при масов бой пред дискотека „Час пик“ в бургаския комплекс „Лазур“, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Охранител намушкан при масов бой пред дискотека | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се забрани носенето на всякакви ножове-те са удобно оръжие за заобикаляне на забраната за огнестрелното.

Тъпанария братче, тъпанария.

Посочете ми едно село в Бургаска област /с изключение на тези по морето/ където има жители под 60 г. Ами няма - всички ще ги намерите в Бургас. Ок чупили са, отхвръкнало е стъкло, извини се. А те хем виновни, хем като им направиш забележка, налитат на бой, щото видиш ли, може да не сме прави, но сме темерути. Явно трябва като в някои страни - може и да не ти направят заблежка, но такава оплакване може да ти лепнат, че сам ще искаш др. път да ти носят пиенето в пластмасови чашки. Друг е въпроса, че тук и да го направиш, нищо няма да стане след това откъм съдилищата.

Селяните все са ви виновни на вас. Акъл море-глава шамандура са казали хората. Прочети си само глупостите, които си написал.

Каква "изненада" - пред "Час Пик"...Селяния до шия!

Най-селският град в БГ. Време е да го направят село. Или да го пръснат на няколко малки села, докато всички цървули се избият помежду си...

Бегом в шопланд!

Ето това е Бургас. Ходиш въоръжен и внимаваш да не правиш забележки на идиотите, които се разхождат свободно по улиците и казваш на децата си да не ходят там.

Ами как иначе... ний са знаем 'сичко живо е на "пико" там в Бургас. "Я сам мале пит бул-териер" хихи