Бургас вече има ученически дворец на спорта

Откриха ученически дворец на спорта в Бургас. Комплексът е на три нива и предлага условия за практикуването на много спортове.

Обратно в новината

Коментари - Бургас вече има ученически дворец на спорта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е важно какво е. Не е важно как е направено. Не е важно защо е направено. Важно е да се усвоят парите.

Ай стига е УСВОЯВАЛ не остана празно място по комплексите и центьра кьде ши ги носи тия пари ЩЕ му ги вземат како му взеха 21 Милиона в КТБ

коко, мълчи, че ще те обявят за някакъв политически цвят. Шепа са мислещите хора в това село - бърГазъ. Тук се ръкопляска и хорце се играе за сменена крушка и посято дръвче.

Тва нещо дето при пьрвия по силен ДЬЖД протече яко .аКО Е СТРОЕН И С ТУРСКИЯ НИСКО КЬЧЕСТВЕН ЦИМЕНТ И С ТУРСКИ ФАЯНС ПРИ ПЬРВИЯ ТРУС ВЬВ ВРАНЧА ГО ПИШИ БЕГАЛ

Не знам какъв си ти ,"Акъл ТВОЙ, Враг ТВОЙ",за да ме обиждаш,но ми стана ясно колко ти е акъла-не по голям от аспиринче "Протект".В навечерието на Рождество Христово ти прощавам,дано и бог ти прости!

За разлика от колегата ще се опитам да ти обясня, без да те обиждам. Посочените от теб трибуквени комбинации се наричат абревиатури и се използват навсякъде по света, когато се отнасят до познати обекти. В случая, Природо - Математическа Гимназия в Бургас е достатъчно познато, авторитетно и престижно средно училище и нормално, да бъде познато, респективно назовано, по абревиатурата. Виж за понятие като кифбан.... си прав, че са словоблудство. Весели празници!

Какво значи "ГРЕ","ПМГ",или е от рода "КИФБАНМЕКГЕВРЕКСНАБ"?

Сигурно не са ти ясни и съкращения от типа: НАП, ДПС, ДАНС, ЦРУ и т.н.! Акъл твой - враг твой! А иначе темата е съвсееееем различна и далечна, но хейтърското плиткоумие на застаряващ и чувстващ се ненужен плебей, те карат да се излагаш безмислено.

Ще може ли да се посещава от неученици и при какви условия?