Плащаме парното и онлайн

В края на тази седмица ще стане възможно плащане на сметките за парно онлайн през сайта на "Топлофикация София" – toplo.bg.

Обратно в новината

Коментари - Плащаме парното и онлайн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... сметките за потребена топлина могат да се формират по 4 начина!!! Потребителя МОЖЕ да плаща вече и онлайн! Хубавото на всичко това е че все още не е задължително в указания срок...

Ми ... плащайте...

Фалит, одит, съд !!!

Лъже, Мами, Краде.

Ама те може и чрез телепатия или димни индиански сигнали да се плащат, ама с какво :D

Престъпници които сами си пишат наредбите и изопачават поръчково законите с корумпирани и зависими депутати, а марионетни и корумпирани съдии им ги прилагат. Цялата тази пасмина от топлофикатори, съдии и депутати е или за затвор или за трепане. Незабавно да се национализират всички имоти и сметки на съдиите и депутатите обслужващи топлофикационния рекет !!!

брей брей много гняв много нещо какво не си доволен от топлофикация я се топли на ток да видиш, ама така се получава когато дядо ти и бабта и майка ти и баща ти са крали топло, а сега ти не можеш и семейния бизнес с краденето се прекъсва и затова си гневен ама не става така те нещата ганьо

Крадеца вика: Дръжте крадеца! Това представлява топлофикация. Ако спрат да крадат от хората, ще имат много повече абонати. На тях са им изгодни "между-съседските войни" и така надписват колкото им е угодно.

Топли се , ама не ти дават . И да се топлиш на ток , пак те карат да плащаш парното , което не ползваш .

Закривайте и фалирайте тази мафиотска закрепостяваща партийнамафиотска хранилка, от която няма отказване! 80 милиона имали излишни и ги загубили в КТБ и пак са на печалба!

Няма а я закрият. Нито ще я фалират: 1. Колкото пъти е бил поставян въпроса със законността на ДАНЪК "Сградна Инсталация" в Столичния Общински Съвет и другарката Фандъкова, толкова пъти е обяснявано, че макар и незаконна, тя носи приход от толкова и толкова десетки милиони в Столична община. Е след парите, всички гърла "го поемат" и темата се изчерпва. 2. Топлофък произвежда и ТОК с ТЕЦовете, който се продава на свръхвисоки цени с преференциални договори, справка ЗЕ примерно. Къде отиват милиардите от този ток?

Ами отиват да ти поддържат социално приемливата цена на парното и топлата вода безкрай, иначе ще трябва да се топлиш като във Филиповци с кашони и стари парцали с печка "циганска любов", бате!