Задържаха още 33-ма нелегални имигранти

33-ма нелегални емигранти са задържани в София при операция на столичната полиция късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха още 33-ма нелегални имигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ай сиктир

СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ЧЕТЕМ; "В СОФИЯ ЗАДЪРЖАХА 20-те ПОСЛЕДНИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ !! ОПИТАЛИ СА СЕ ДА ИЗБЕГАТ В ЧУЖБИНА!!

Както казва другарката Станинка "Да са ничестити!". А другаря Борисов може и с хляб и солда ги посрещне, защото от действията на правителството досега не видях да са притеснени от това че групи от по 30-40 човека могат да влязат като у лелини си през от турската граница и да стигнат до центъра на София...

Само не ми е ясно на всичките ли нелегални утрепки ще им бъде даден статут за пребиваване у нас,та ние най-богатата Европейска държава сме или сме държава с най глупавите и угоднически управници.Ако някой знае в коя европейска страна има повече бежанци със статут на живеене от наща нека отговори,да направи статистика.

Управниците не са глупави. Те са изпечени мошенници.

Само Вктор Орбан, преди няколко месеца се осмели да каже официално, какво в същност се случва ... честит в евро*ейски съюз ... сбогом на нациите, култура и произход!

Граница си е граница б те са криминално навлезви- ЗНАЧИ ВЕДНАГА ОБРАТНО НАВЪН С ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ - ЩЕ СЕ СТРЕЛЯ! В ГДР на стената се стреляше. ГРАНИЦА!

Защото спящите клетки са много-няма държава.Ама как звучи само-десетки нелегални престъпници в столицата,при три пъти повече полиция от армията,ликвидирана от мутрите

Уж МВР усилено пази границата, уж сме готови за Шенген, а талпи нелегални пристигат безпрепятствено на жълтите павета. МВР харчи над милярд годишно, дават му допълнитено и ефект никаъв.

Има ефект.Строим седми апартамент

Тези през оградата ли са минали? Как ли са стигнали чак до София, сигурно пеша от турската граница! Докато има продажни люде и липса на държавност-това са новите преселници/заселници.

Барне ли се такъв каналджия на магистралата-освен клиентите нека му вземат и колата!

Те не искат да стоят тук и ние също не ги искаме, да ги пуснем да ходят в Германия ! Немците имат пари да ги хранят, ние нямаме !

като сме граница на ЕС?! Нали има договореност: ЕС ни плаща, за да не ги пускаме в сърцето на ЕС, а да ги устройваме тук! Защо мислиш че властта си трае? Ами далавера си е:"келепир има в тая работа-келепир"! Ама не за народа и държавата! За съжаление!

Ей ... до кога ще повтаряте "бежанци"?! Това не са бежанци а нелегални имигранти! Разликата е огромна! Едните пребивават легално и бягат от война или репресии а другите са просто престъпници!!!

малоумното управление не може да схване тази разлика

управляващите! Те, схващат разликата, но се възползват от "благинките", които ЕС отпуска на нашите управляващи, за да оставят емигрантите-"бежанци" у нас! Народът ни е ограбван и от чужди и от наши продажници, грабители!Но, "интереса клати феса"! Интереса на управляващите де !