Кражба остави без ток част от кв. ”Люлин”

Кражба на трансформаторно масло остави без електричество клиенти на ЧЕЗ в столичния квартал "Люлин" вчера, съобщиха от компанията.

Обратно в новината

Коментари - Кражба остави без ток част от кв. ”Люлин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е косвен разход, нанесен ни от циганите. Косвените разходи (кражби, болнично лечение, затвор, изсичане на гори и пр.) са в пъти повече от преките разходи по циганите (неплащане на данъци и осигуровки, помощи и дела в Страсбург)...

БРЦК

Кой го плаща това бе другари ? Всички ние - а ЧЕЗ си подновяват безплатно съпръженията. На надути цени. Затова нямат интерес да натиснат лобито си в парламента да приеме строги закони за такива посегателства. Затова и вратите на повечето трафопостове са отворени...

Още ли смятате, че няма нужда от нови затвори и че няма нужда за подобни 'леки' провинения да се вкарват хора в затвора? Цяла София трябва да бъде наблюдавана с камери 24/7. Всяко посегателство - наказвано. И да не излизат после с номера: "Това ли е най-голямото престъпление в държавата", като жената на подкупения полицай.

На тая нагла жена трябва да се отговори:"Да, това е най-голямото престъпление в държавата"! А полицаят-трътльо преди да го уволнят заслужено-до полежи и в затвора.

алоууу , ЧЕЕЕЗЗЗ , oправете си вратите и сменете бравите една брава е под 20 лева на едро стига сте източвали потребителите !

Когато видите дизелов автомобил да пуши като кремиковски комин - той кара на трансформаторно масло. Накарайте идиота да си признае откъде го е взел и ще набарате крадците.

А ако знаете какво излиза с пушека (то не са псб-та, то не са канцерогени).... но на чалга-гербаджиите това не пречи.

Що гербаджии, бе аланкоолу?

Ми че да си организират охрана на собствените си съоръженя!!! Всички фирми имат такава. То не става само с лапачка на парите на клиентите. Трябва да правят и разходи.

Люлин е задръстен с престъпници!Вижте им колите!Нужна е адресна регистрация.Трябва и да се въведе данък паркиране ЗА ВСЯКА КОЛА!!,за щото се ограничава вече жизненото пространство.

Предизвикват ме такива като Вас г-н Домоуправител - Вие от кое село сте? Как решавате кой квартал е населен с престъпници и кой не? Само там ли има такива? Какво общо има жителството с това дали човек е престъпник или не?

Щом наказанията са символични-кражбите са все по- нагли!