300 лв. глоба за жена, пушила в офис

Инспектори от Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Бургас са глобили с 300 лева жена, която пушила в офис.

Обратно в новината

Коментари - 300 лв. глоба за жена, пушила в офис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам колко глобяват,но на много места се пуши.Ела да видите в двете заведения на Поморина" в к/с "Славейков".Въобще не им пука на собствениците от глоби.Ясно е ,че няма да им се случи.Това е България,не Италия.Дори и Турция.

Хайде,стига с тия глупости-пушила в офиса.Във всички болници пушат и никой болен не е умрял от това.По-скоро от злоба ще пукне някой непушач!

отидете в новооткритият клуб ЕТИКЕТ там каква димна завеса е, едва можеш да видиш човека до теб, нали уж е забранено пушенето на закрито? не разбирам защо там цяла вечер се пушеше

Моята лекарка и сестрата си пушат в кабинета.Никога не съм помисляла да ги топя.

Най-малкото бих сменил "лекарката". Аз да дойда с кашлица, а някаква да ми дими в лицето .....без коментар.

Шефовете пушат по офисите, нали фирмата си е тяхна.

Стани и ти шеф и си пуши колкото си искаш в офиса, но докато не го направиш няма да пушиш на работното си място, дори да ме виждаш да минавам покрай теб с цигара на всеки 5 минути. За това шефовете са шефове, ние създаваме правилата, които другит етрябва да спазват. Като видя служител да говори по мобилния - 50лв. глова, за пушене изобщо не говорим, защото ако някой посмее да запали цигара в работното помещение ще бъд еуволнен дисциплинарно още същия ден. Това не подлежи на дискусия.

Вече има подаден сигнал и за теб!

качествените шефове дават личен пример.

Шефе, дай си името на фирмата и адреса, хем ще си направиш безплатна реклама, хем ще ти изпратим инспектори от независим източник, сигурно на твоите работници не им е лесно.

Навсякъде се пуши и то без притеснение. Наглостта стига до там ,че пепелниците си стоят по масите, дори и в заведения където има деца.

На болшинството родители пушачи не им дреме, че димят на децата си. Важното е да си дръпнат дозата.

наглите и безпардонни пушачи трябва да бъдат санкционирани докато не започнат да се съобразяват къде си палят миризливите качаци

деер

Тотални глупости! Навсякъде се пуши в Бургас и не се спазва забраната! Инспекторите не проверяват и пепелниците се върнаха по масите дори.Селянията е повсеместна и идеята да се покажеш гъзар с цигара в ръка е на модаот година за всички!

Колкото ще накараш политик да мисли и работи за общото благо, толкова ще накараш и пушач да не пуши, дори и да му направиш глобата един милиард. На тоя свят има неща които по никакъв начин не можеш да ги промениш. Например да накараш човек да му "стига"....той винага иска още и още и още....

Само така ! МАЧКАЙ, МАЧКАЙ ГАДНИТЕ МИРИЗЛИВИ КОМИНИ !

Ехо, по-малко злоба. Само понеделник сме. Остави си и за другите дни.