Фандъкова: София е готова за зимата

Столична община е готова за зимата. Всички договори със снегопочистващите фирми са подписани, те имат готовност за работа и със соли, и с техника.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: София е готова за зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами дай Боже,така да е. Ще се убедим сами,като паднат първите 5 см.сняг-критичната величина в см.,след която започват лудите задръствания.Но колкото и да е готова Фандъкова,който не умее да кара върху хлъзгаво и снежно,или е с неподготвена кола,по-добре да се мята на Обществения транспорт.

Като падне снега ще видим колко сме готови реално, иначе, на думи ние сме номер едно!

Че се направи много, така е, беспорно, но и тази година пак ще гледаме сеир със снега- просто това си е традиция, неписан закон ... и т.н.

А с договора на община Панчарево какво стана ,че нещо не им плащате редовно,е как да има снегопочистваща техника и фирми.А и с парното Тец Тр.Костов подават към абонатите топла вода ,която в радиаторите на апартаментите не надвишава 45-48 градуса ,е какво правиме плащаме си парното за да ни е студено.Ако и друг има това наблюдение нека пише тук,аз пробвах да пиша на топлофикация ,но са премахнали електронната форма за връзка с ях ими само национален телефон.

Смях, пълен смях!