Коментари - Хлябът поскъпва поне с 10% | dnes.dir.bg
назад

Хлябът поскъпва поне с 10%

Повишение на цената на хляба ще има, надявам се то да не е повече от 10%, но и такова увеличение ще се задържи трудно до края на годината.

Обратно в новината

Коментари - Хлябът поскъпва поне с 10% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът с поскъпването на хляба е сивата икономика. Първо производителя не печели кой знае колко, но за сметка на това продукцията минава първо през дистрибутор и после през магазинер докато стигне до крайния потребител. И ако щете ми вярвайте, но един хляб излиза от хлебозавода на цена между 0.40-0.45 лв за 700гр., а крайната му цена е от 0.60 до 0.80 лв - правете си сметката как влияе сивата икономика върху цените. Положението е аналогично във всички производства - ощетените са производители и потребители, но така ще е като няма държава!

А относно заплатите в бранша,все още има хора,които вадят всеки ден насъщния за 400 лева на месец и го правят с професионална удовлетвореност

Един...като си нямаш представа как се прави хляба,що коментираш,нито знаеш кво се влага в некачественото брашно,нито нищо,а искате да ядете хубав хляб,нали?И не псувай хлебарите,а влез в една фурна лятото да ти се изпоти задника и тогава пак ще си говорим!!!

Хлебът в България ще поскъпва, защото консервантите в него са хем скъпи, хем много.

За това значи ще ни намаляват данъка ,да можем да си купим хляб!

Вашта мамка хлебари всяка година брашното нестава и все го увеличавате.

ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ РЕКОЛТАТА БЕШЕ ДОБРА АМА ХЛЯБЪТ НЕ СЕ НАМАЛИ ,НЕ ТЪРСЕТЕ ПРИЧИНИ ДРАГИ МАФИОТИ.

Хляба ще поскъпне ,ако държавата не отпусне субсидии,а ако не отпусне ,ще поскъпне с 10%, а грамажа му ще намалее с 20%.Не развапяйте удоволствието на пенсионерите и чиновниците,господа!

Мони,като не ги почваме ние,ще ни почнот те!

Парното също,а заплатите другари комунисти,мафиоти и бизнесмени кога и с колко ще поскъпнат?Гадове мръсни ,кръв ще се лее скоро в европейската ни държавица.

от форума дори сер-гей малоумния бобър намекна че може да идва хиперинфлация, май се започва луда надпревара...

Като няма хляб и пасти ще ядем сладолед!

Че то какво не поскъпна Всички стоки от първа необходимоста се вдигат по няколко пъти на месец. Поевтиняха само колите, защото отпаднаха вносните мита, ама яж кола де.

Мдам... трябва да говорим с шефовете си, че трудът ни става по-скъп - просто инфлация - това е :(

Ако пенсиите се вдигнат с 20% - хлябът и той с толкова се вдига. Пазарна икономика е т'ва. Шъ нъ упрай.

Почнаха ни! Ток, парно, хляб...

Аз по принцип не ям хляб, или поне не от този вид, но не е на даобре тая работа. На какво основание ените тук са по-високи от цените за същите неща в Германия например. Проверено е!