Ексслужител на ЧЕЗ откраднал кабелите в София?

Стотици уреди са изгорели след кражбата на проводник в трафопоста в "Гео Милев" в четвъртък. От ЧЕЗ са категорични, че ще платят щетите на 100%.

Обратно в новината

Коментари - Ексслужител на ЧЕЗ откраднал кабелите в София? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" На трафопоста пък ще бъде монтирана още една брава и вратата ще се отключва с два ключа едновременно. " Като в швейцарските трезори. По-простичко е като пипнат някой дето пипа и краде да му се клъцнат кунките. За справка КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ

"За да се спрат кражбите на такива кабели пунктовете за скрап трябва да престанат да купуват цветни метали....". Както се казва:"Добро утро"!

НЕ Достатъчно е СОТ и договор за охрана В ромските махали го правят за всяко табло

"За да се спрат кражбите на такива кабели пунктовете за скрап трябва да престанат да купуват цветни метали" Или пък ръцете и краката да се режат за кражба, или поне 5-6 год. в панделата без помилване. Да видим кой ще краде тогава, ама "хелзинкски" комитети дават заповеди да се краде...

Ей тия енергетици са долни копелаши! Що не монтират защита към населението, ами се правят на ебани магарета? Брави ше слагат, кретени!

БРЦК

Ами така е. Аз обаче не мога да разбера защо ЕРП-тата не натискат да се спре изкупуването на метали в пунктовете. Имат лобито , могат да го направят ако искат. Отвреме на време с половин уста се оплакват и това е. Явно и те имат далавера от кражбите които търпят! Някой бивш техен кадър може да ни обясни каква точно !

Колоко прост трябва да си,за да разсъждаваш толкова повърхностно.Е много тъпи парчета има.

БРЦК

Ми я ни светни нас простите , един вид осветли нашето дълбоко неведение.

непрекъснато има такива кражби. при положение на безнаказаност няма какво да очакваме. Затвор и голяма глоба- примерно поемане на всички разходи (възстановяване на техниката, плащане ремонти на входа- двоен размер) и десетократна глоба в държавната хазна. Затвора задължителен без съд както е в Гърция.

Защо без съд ? Със съд, но не с нашия съд .... Липсата на адекватна съдебна система е основния проблем, всички престъпници се чувстват безнаказани!

Туй блокче в Гео Милев наблизо ли е до спорната градинка за строеж в същия квартал?

В последното изречение е казано всичко. Докато има пунктове за изкупуване на метали и населението може да получава пари за тях, ще има и кражба на кабели и метални предмети от домовете на гражданите! Но има другари, които са забогатяли от това, така че едва ли ще се намери политическа воля да им бъде секнат бизнеса, затова циганизацията у нас няма да престане!

Евала на пича!

Евала за какво? За това, че сега стотици хора ще си трошат нервите с жалби до ЧЕЗ и със закупуване на битова техника?