Трамваи в София ще се движат по зелено трасе

Трамваите в столицата вече ще се движат по зелен килим. Първите затревени релси у нас ще са в участъците на трамвайните линии на площад “Руски паметник”.

Обратно в новината

Коментари - Трамваи в София ще се движат по зелено трасе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то трасето си беше там и без "задълбочени" анализи и компютърни мишкувания ама нейсе))))

Велика идея - зелен трамвай, а защо това зам.-кметче не даде тази идея преди половин година, когато започна пишман ремонта на трамвая по бул. България? Там се откраднаха парите, без да се подобри положението, ремонтът е с отвратително качество, плочките са редени като от слепци. Но кметовете на София, които инспектират, нищо не казаха, сигурно са си получили навреме комисионните и няма защо да се противопоставят на супер некачествения ремонт.

Най-после нещо умно да имзислят тея дебили от СОС

много добре ще е .....за кучкари и..кучки

Не се хабете, бе хора! Да не мислите, че някой ви обръща внимание. Та те въобще не четат вашите мнения- те са страшно ангажирани от среща в среща, от съвещание в съвещание- страшна работа! Горките! И какъв е резултата- София е най-грозния, мръсен, занемарен, провинциален град в Европа. Пък вие си пишете каквото искате.

Големи симулации са били, щом трасето, по което трамваят заобикаля кръговото, е готово от поне 20 години ;)

Ненормалници....изсякоха дърветата,махнаха алеите по Македония, а сега пак наново..пък била и тяхна идея..Дошли провианциалистчета второ поколение в София, без да знаят как е изглеждала преди...

пълна глупост. Искат да дадат пари на някоя новосъздадена фирма. Тази трева с железни стружки ли ще се храни, с солта през зимата която хвърлят по улиците, или с машинно масло?

с солта в варна ще се храни

Първо да ги оправят да не капе масълце върху зелената трева.

"... така че да можем да увеличим максимално пропускателната възможност на кръстовището, без да се налага да правим естакада". Така "увеличихте" и пропускателната възможност при семинарията. Кога ще погледнете и докладвате на избирателите-данъкоплатци колко коли и колко време чакат от Симеоново за центъра???

Потокът през Семинарията се е увеличил значително заради затвореното кръстовище на "Хладилника"

Семинарията е велика кражба или велика глупост!

А кой че кОси?

Е как кой - нали Б. Б. посъветва младите висшисти да станат овчари - тъкмо там ще си пасат овцете. Най-после доживяхме последователност в управлението ;)

У-у-у-у! Искам си паветата! Тревата си я пасете вие у село! И махнете паметника, че трамвайо да не оди у лево, а да си цепи направо!

А какво пречеше и какво пречи и сега на трамвайните релси на бул България да се засади трева?

Ами защото не се яде.. и тя като асфалта.

да не пускаха толкова много масло... че не виждам как тревата ще оцелее

от "Македония" до Руски паметник беше разкошна алея с пейки и зеленина, но дойдоха селяндурите и я превърнаха в паркинг

Изкореняването и унищожаването на живия плет около трамвайните релси на бул. България явно е част от "проекта"! НЕ тревата, а ШИРОКОЛИСТНИТЕ ДЪРВЕТА дават сянка и по-чист въздух в София и др. големи градове у нас!! Дори днес в София продължава да се сечат големи 50-70г. здрави широколистни Дървета и то по големите улици и булеварди бул. Гоце Делчев например!! Всички широколистни дървета растящи успоредно на нашите нови МАГИСТРАЛИ бяха унищожени!! Храстите не се потдържат, розите и храстите успоредно на Бул. Гоце Делчев ВЕЧЕ са на изчезване! А Вело Алеята ...ИЗЯДЕ ЗЕЛЕНАТА ПЛОЩ с дърветата и розовите храсти УСПОРЕДНО НА булеварда!!

Дрънкаш глупости. Велоалеята е на мястото на асфалтовия тротоар. Храстите покрай ремонтираното трамвайно трасе ги насадиха отново, сега трябват няколко години, за да израстнат.

123 .. Преброй до 10 и прочети по-внимателно написаното преди да коментираш коментара. Човекът говори за 2 различни булеварда, но пък за едни и същи проекти - все за "наше добро".