„Топлофикация” спечели дела за над 2 млн. лв.

"Топлофикация-Бургас" е спечелила 622 съдебни дела срещу некоректни клиенти с влезли в сила решения за общо 2 158 783 лева.

Обратно в новината

Коментари - „Топлофикация” спечели дела за над 2 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееееех......, спомням си Тошевото време - парното до дупка, отворени прозорци през зимата и цена на месец - 20 лв. Така си беше в Славейков - Бургас. Никога няма да се върне това време! Но тогава всички имахме почти еднакви заплати, а не едни 400 лева, а други 1400 лв. Всяка година на почивка, екскурзии, банкети ...ех ...времена!

ДЕКЕВР, Държавната Агенция за "Защита" на Потребителите, и Топлофикация на СЪД! Закона за Енергетиката на СЪД и отпадане на РЕКЕТИРАЩИТЕ И ДИСКРИМИНИРАЩИ ХОРАТА ТОЧКИ В НЕГО!! Всички ЗАВЕДЕНИ Дела до хората КОИТО НЕ УПОТРЕБЯВАТ ТОПЛА ВОДА И ПАРНО да се прекратят и решат в полза НА ХОРАТА!! Вече осъдените НЕСПРАВЕДЛИВО ХОРА, ЖЕЛАЕЩИ ДА НЕ СА ПОВЕЧЕ АБОНАТИ НА МАФИЯТА ТОПЛОФИКАЦИЯ ДА ИМАТ ПРАВО ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ НЕЯ и парите ДА ИМ СЕ ВЪРНАТ!! Средната заплата в "закъсалата" Топлофикация е над 1500 лв?! Политическия чадър, НОРМАТИВНИЯТ РЕКЕТ и хората които са го осигурили НА СЪД!! Тези псевдо "Експерти" които са измислили ЛЪЖЕ - ФОРМУЛАТА ЗА РЕКЕТ НА ХОРАТА НА СЪД ! Главните Счетоводители и Шефовете на Топлофикациите НА СЪД! Корумпираните "експерти" в съдебните дела ЗАЩИТАВАЩИ ЕДИНСТВЕННО ИНТЕРЕСА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ НА С Ъ Д ! СЪДИИТЕ РЕШАВАЩИ В 90% ДЕЛАТА В ПОЛЗА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ също НА СЪД ! БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА ! Предишното Коалиционно Правителство, НЕ ЗА НАПРАВИ НИЩО ЗА ДА ОТМЕНИ ЗАКОНА, КОЙТО ЗАЩИТАВА МАФИЯТА ТОПЛОФИКАЦИЯ И ДА ПОМОГНЕ НА НАД 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ!! Въпреки ОБЕЩАНИЯТА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! На ГЕРБ и РБ не се НАДЯВАЙТЕ! Единственният изход е: 1. ПРОТЕСТИ В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ за да ИНФОРМИРАМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ОТМЕНИ този Дискриминиращ Закон! 2.Отказване на целия вход или Блок от "Услугите" на Топлофикация! 3.Слагане на Слънчеви панели на покрива и осигуряване на топла вода и парно!/с Гаранция за 10г на пред!/4. Отопление с климатици и Бойлери/ 5. Отрязване на тръбите минаващи през вашия апартамент - в краен случай!!И разпределяне между останалите ВАШАТА такса на месец, тези които искат да ползват Топлофикация!!В ИНТЕРНЕТ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЪЖИТЕ НА МАФИЯТА ТОПЛОФИКАЦИЯ!! Както и готови примерни ЖАЛБИ ПРОТИВ НЕЯ !!

Относно твърденията, че видители Българина КРАДЯЛ от съседите си??!! Българина НЕ КРАДЕ !!, Тези КОИТО КРАДАТ ТОВА СА ИМЕННО ТОПЛОФИКАЦИИТЕ и Българското Правителство допуснало тази Дискриминация на бедния Народ!!Изпратени са писма от Писателя Емил Измирлиев до Президента на ГЕРБ - Плевнелиев, /който след 6 месеца не намери ВРЕМЕ да му отговори!!/До Енергийната Комисия у нас/, до Премиера, до Енергийния Министър, от Адвокати също има изпратени такива писма!! Измирлиев е написал КНИГА ЗА МАФИЯТА ТОПЛОФИКАЦИЯ!! Той дори няма тръби в Апартамента си а Мафията продължава да иска пари от него, въпреки че е загубила Делото !! Обединявайте се и се отказвайте от този РЕКЕТ ЦЕЛИЯ БЛОК ИЛИ ВХОД ! Не само, че отоплението ще ви е по- качествено и по-евтино, но и няма да зависите от Мафията Топлофикация и няма да водите Съдебни Дела с нея! Добрите съседски отношения ще се запазят между вас! Успех в борбата на всички!

Привет на всички рекетирани от цяла България!! Да не забравяме, че в Бургас се плаща една от ниските такси - РЕКЕТ в страната около 30лв, а в София Рекета е около 70 - 80 лв!!Закона който разрешава да се РЕКЕТИРАТ и обедняват допълнително и без това вече обеднелите над 85% Българи е прокаран преди няколко години 2005-2007г! Така и без да си "Абонат" на топла вода и Парно си "длъжен" да плащаш данък "град" между 30-40 и 70 -80лв на месец през годината!! Иначе корумпираният Български "Съд" ще те осъди на основание на това, че видите ли имало такъв "Закон" Защитаващ Мафията Топлофикация да може да ограбва хората, въпреки, че те не ползват услугите й! Забележете това се случва дори в случаите, когато си изолирал вертикалните тръби и тези в банята!!Въпреки това ви препоъчвам да си изолирате Тръбите, а не да ги отрежете!! Съдиите които все още имат СЪВЕСТ у нас са преследвани от Съдебната Колегия, уволнявани или премествани да не гледат тези дела!! Не е Тайна за никой, че за последните 10г. - 15г "абонатите на Топлофикациите намаляха с около 50% и повече!

Да, печелят делата, но с всяка година намаляват абонатите им. Три години водихме борба в нашия блок докато се отървем от топлофикацията. Сега плащам само това, което съм изразходила.

Чист рекет- не можеш да се откажеш индивидуално. Плащаш дори да не си ползвал цяла зима - отсъствал си например. Зависиш от 30% неадекватни или крадящи във входа и няма спасение...

Ами то наистина няма спасение в тези стари блокове с вертикални щрангове. За късмет се измъкнах от тях, но и при нас беше така - голяма част от съседите крадат топло и това е по-голям проблем. А това, че и топлофикациите са за дране е друг въпрос.

30 000 крепостни селяни ще пълнят черната партийна каса за новите избори през януари. Половината ще измрат от глад и болести до изборите със запорирани пенсии и социални плащания от ЧСИ и ДСИ-мутри.

Топлофикация Бургас има 30000 оФце за стригане и рекет. А Дирника ви явно е на хонорар към топлофикация Бургас.