Бубка даде старт на ”Арена Бургас” (снимки)

Вицепрезидентът на Международната спортна федерация по лека атлетика Сергей Бубка и кметът на Бургас Димитър Николов направиха първа копка на "Арена Бургас".

Обратно в новината

Коментари - Бубка даде старт на ”Арена Бургас” (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига сте се дърлили Варна-Бургас аман от снобари и хейтъри сякаш нещо зависи от обикновените хора ! за мен спортните зали трябва да са достъпни за хората ,стадиони много но като отида с децата не ме пускат да вляза и в този смисъл еб..ти и залата и стадиона

Предлагам да е подземна. Тук са богчетата на подземното строителство, и не само.

Отново се дава старт на нещо уникално за Бургас и за България. Плюещите са най-вероятно едни дребни, незнаещи комплексари. Бубка е светило в атлетиката. Само този факт и написаното от него подсказват, че реализирането на този проект и огромна крачка напред за Бургас. Тук ще се провеждат вякакъв вид и от всякакъв ранг наши и международни състезания, концерти. Това е начин да се докоснат повече млади хора до големи сили в спорта и само така да се запалят и децата по различни спортове. Да гледат как е по света. Да мечтаят и да има къде истински да се изявяват.

деер

Много патетика.....смях който ще ни струва пари и охранване на тъпанарите в България. Не говоря за спортистите...

Вал, стига. Това е смешно. Няма да се покачи културата и възпитанието на гражданите с нови сгради. Тук е модерно да си изкуствен и правеж. Актуален си само, за да привлечеш внимание към себе си. Още сме си село и село ще останем, докато се пляскаме на подобни открития. Никой ли не се запита, защо все руснаци инвестират тук? Не дойде един италианец или французин, който да инвестира тук.

НАКОЛКО ЛИ ВОДКИ Е БИЛ РУСНАКА ЩОМ Е ХАРЕСАЛ ВСИЧКО.И ЕДВА ЛИ ИМА ТАЗИ КОМПЕТЕНТНОСТ.

Саше, он е маи украиинец бе!

Една опера и НХК не могат да се напълнят, та Арена ли ще има? Бургас ще заприлича на градовете в стил Детроит. Големи, грандиозни проекти и сгради, а бедно население. Що не направите първа копка на 1 декар домати или зеле? Или на завод. ЯВЕН ЗАВОД, а не параван. Никога не съм подкрепял това управление, за съжаление никое не съм. Като видях как се запълват фугите на плочките на тройката, така се и мисли. Да вкараме боклука в празното място и ще имаме здрава основа. ОСТАВКА!

Каква зала ще строите в това село, вие нямате никакъв спорт в града ви зали ще строите.Строите старчески домове защото ще ви трябват, Бургас е заприличал на селски град.

...първо си се объркал още в началото като си се писал Варненец.Едва ли някой от този град може да е толкова тъп и ограничен хейтър.Второ ,селяко див да си бяхте оправили вашата зала за да си развиете спорта.Трето ,чобанино измислен така ще се стимулира спортната култура в Бургас,като се провеждат такива събития от подобен ранг.И четвърто,псевдо-варненецо си оправете улиците във вашия ТИМ-град и тогава се обаждай

Не беше ли по-добре да се наблегне на зали и площадки за масов спорт като построените вече в Изгрев и Славейков. Просто в Бургас няма силни волйболни и баскетболни отбори за да се строи зала за 6500 души. На мачовете на баскетболния Черноморец ходим по 200 души, на другите няма и толкова. Няма кой да спонсорира спорта в Бургас, ще стане като стадиона. Чудесен стадион но няма отбор.

Абе кой мисли за масовия спорт, т.е. за здравето на нацията, в големите проекти е келепира - якото крадене и пълнене на герберастките джобове. Когато герберастката община трябва да краде, интересите на хората са на последно място - разрушения храм, рушащият се стадион Черноморец, некадърно извършеният ремонт на ларгото, новата подземна яма и т.н.