Блокираха булевард заради блъснат младеж

Близки и приятели на блъснат 22-годишен младеж блокираха тази сутрин бул. "Европа" в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Блокираха булевард заради блъснат младеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт за шофьорите

А шофьорите не са ли бивши пешеходци,седнали в двайсе годишни трошки с чувство че са вечеряли с дядо Боже.Докато няма ефективни присъди за всички сгазили лука-така ще е.

ФЪНДЪКОВА! Кога ще има трайни и видими маркировки по Софийските улици? София не е само около Московска и Министерския съвет!

Да, ама в София няма булевард с такова наименование. Отдавна се нарича "Сливница".

нищо няма да стане докато има корупция сиреч кражби, виновните си плащат на съд и полиция и бг робите умират

Каква управа, какъв протест?!!! Жалко, че момчето е в толкова тежко състояние и дано се оправи. Всякакви мутри и мутреси се навъдиха, чувстват се недосегаеми, защото наистина Законът тях не ги достига. Мачкат ни като мравки, само защото са защитени в скъпите си возила. Голяма част от тях размахват шофьорски книжки, които са получени по съмнителен начин, а ограниченията на скоростта и правилата за движение са им ненужни. Ще продължаваме да губим децата си по пътищата, докато не променим собственото си мислене и не престанем да позволяваме да ни тъпчат само поради наличието на пари и връзки.

Това дали ше позволяваш или няма да позволяваш да те тъпчат с нищо няма да ти помогне да оцелееш на улицата ако сам не се погрижиш за себе си като пресичаш. Държавата няма да дойде и да те държи за ръчичка. Нито законът ще те спаси като пресичаш без да преценяваш обстановката!

А би трябвало Законът да е този, който те пази иначе сме като в джунглата-оцелява най-свирепия, пък тревопасните ,за да оцелеят гледат да се множат. На българина и да се множи му отнеха като право. Той дори децата си не може да опази!

Е това е! За да се случват нещата в нашата държава трябва да станат 1 куп бели, и някой си нещо да блокира. Ужас

Пешеходен надлез да направят! Аман в България от пешеходни пътеки насред главни и натоварени пътища!

Прав си, но това не е само в България.

Къде още?