Съдът решава да разреши ли Lafka в Бургас

Върховният административен съд е насрочил заседание за октомври по спора между бургаската Асоциация на дребния и среден бизнес и Община Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Съдът решава да разреши ли Lafka в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление няма как да знаеш дали е лафка или не. Надписи липсват. Ако говорите за тъмно-сините павилиони - разположени са на такива места, че в близост до тях няма никакви други и ... нямаш избор - купуваш от тях. Не знам дали е редно, но тези, в близост до плажа подаваха очила, шапки, козирки ...

Бургаския кмет уж свестен човек го раздава, какво се занимава с тия глупаци от "лафка" не мога да разбера. Явно не му е съвсем чиста работата. Добре че Маринов е направил нещо по въпроса, ако беше оная продажна и мазна мутра Гребенаров, отдавна да ги е пуснал. Дано съда се изкаже в полза на малките фирми. Лафка са превзели доста градове вече, като въшки са плъзнали.

А Другарят Делянооглу Пеевски дали се е замислил колко бедни хорица остави без препитание зимата с неговите "Лафки"? В зависимост от региона в репчетата и малките будки работеха и българи и турци и цигани. В 5 часа отиваха на работа за да изхранят семействата си. Сега "лафките" са до скромните им павилиончета или на тяхно място. Е поне на децата ни досега никой не продаваше алкохол и цигари - не и пред училищата. И драги ми господин Пеевски - преди да ме представлявате в 'моята' партия - прочетете Корана или вашата библия и после съсипвайте обикновените хора.

И каква стана тя - Пеевски и Бойко!

НЕ пазарувам от лафка! Всеки достоен човек също не пазарува. А, който пазарува е мижитурка!

Айде бе, обществена тайна е, че "Лафка" е на Пеевски!!! Пак кьор фишеци!!