София ще строи 71 социални жилища с европари

Столичната община подаде апликационна форма за финансиране на проект за изграждането на социални жилища в кварталите „Люлин“ и „Модерно предградие“.

Обратно в новината

Коментари - София ще строи 71 социални жилища с европари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кмета е тотален продажник! Елате вижте каква предизборна кампания прави в Модерно. Елате да видите как разясни на хората какви ще бъдат тия \\\\\\\"социални\\\\\\\" жилища. Доведе подставени лица да крещят в лицата на живущите в квартала. Това беше абсолютна пародия. После направи кръгла маса, а която нямаше как да идат хората, защото са на работа. И всичко това да отчита дейност по информиране. А това, че превръща окончателно квартала в гето не го интересува. Нали няма да векува като кмет. Това, че всички знаят къде с разфасоват пратките с наркотиците, че те се продават под носа на кварталния и той не взима мерки, защото "Ми какво мога да направя." Щял да сложи охрана на тия жилища. Охрана от кого и за кого питаме ние. Да пази циганьорите от хората в квартала или да пази хората от циганьорите. Ай сиктир!

Такааа, има доста недостроени сгради в София, например близо до Ботунец има панелни блокове почти готови на 100 процента, но алчната кметица не вижда далавера и разбира се няма да ги дострои за да могат нуждаещите се да се настанят. Тотално безхаберие на столична община. Нека върнем учителката на село и да дойде някой кадърен!!!

Едно време ако искаш общинско жилище трябваше да работиш Х време във строителството за да получиш някаква панелка в същите тези столични раиони . Твърдо съм убеден че ако и сега от кметството лансират подобен критерии , тези жилища можеби и да отидат при наистина нуждаещите се хора . Подчертавам последният абзац .

ще ги раздадат след това на най-заслужилите и отявлени цигани и след една година ще се чудят къде са прозорците, парапетите и всичко което може да се порути и открадне. а в същото време може и да погледнат и асансьорната шахта която ще се ползва за изхвърляне на отпадъците.

Люлинци не спете! Защитете си квартала. Да си ги построят в Бояна! Стига са пробутвали всякакъв боклук на западните квартали.

Става въпрос за хора с увреждания.

батка, става дума за безанци, ако не си усетил

Далаверата е готова да се гушнатмилиончета е кой наш човек.

Плиткоумието на политиците ни е безгранично. Минавал съм покрай блок 20 в Ямбол навремето преди да решат да го съборят. Дограма нямаше никъде. На третия етаж от един от прозорците се подаваше конска глава, а от част от другите прозорци се виеше пушек. Май пак идеята е да се усвоят едни пари?!?

71 апартамента,демек 2 блокчета,в които ще настанят така любимите си цигани управляващите ни политици! Дайте ги тези апартаменти на социално слаби българи,а не на циганите!!!Много хора тази година загубиха жилищата си в страната поради наводненията,дайте тези пари за тях,построете им жилища на тях,а не да ги давате на така наречените социално слаби крадливи цигани!!!

ЧЕСТИТО ШОПИ гарантирано от герб ЩЕ СИ ИМАТЕ СИРИЙЦИ АФГАНЦИ КЮРДИ И РОМИ за сьседи

Много безмислени драсканици - пишете направо че ще строите къщи на ромите без да им искате пари.

Държавата вместо данъкоплатци отглежда данъкоядци. Такава държава не може да просъществува дълго.

После ще ги продадат на наемателите за без пари, както правят много "братя от малцинствата" и пак щи искат общинско жилище ...

А защо не ги настаните в Лозенец, Белите брези, Иван Вазов или друг добре уреден и престижен квартал. Така ще се интегрират по-добре, ще видят и те колко е хубаво на "белите хора" и ше се стремят към това. А ги слагате в мизерията, където е пълно и без друго с малцинства и социално слаби. Създавате умишлено сегрегация на обществото.

Защото от кварталите на "белите" не изхвърлят отпадъци ,защото ядат на ресторант и ще им се мотат между майбасите и поршетата та ще им пречат да паркират. Пък за простосмъртните дето се чудат как да изкарат новото порше на някой от "белите" все едно -свикнали са да търпят и да мълчат.

Малко ли са ни циганите и бежанците, че и още ще настанявате? Но Голямата Столична община ще загуби много данъкоплатци, защото не знам как ще останат да живеят там българи.

Някой ще обясними какво означава уязвими и особено малцинствени та да имат привилегии. Това ми звучи като дискриминация? Имате ли представа какво представляват студентските общежития примерно, където ще трябва да израстнат бъдещите данъкоплатци?