Полиция залови 70 нелегални бежанци в София

70 нелегални бежанци са задържани в полицейски операции, които се проведоха в Северния парк, в квартал “Надежда“ в София, и в кв. “Враждебна“.

Обратно в новината

Коментари - Полиция залови 70 нелегални бежанци в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изловете ги бе.. Какво ги чакате... И въобще защо влизат...

вместо да ги натирите обратно,вие ги отглеждате и харчите по 1200 лв месечно,а на българина пенсията е 150 лв-скапана държава отвсякъде,ужасни и безотговорни управления,обрекли ни на мизерии....и ГЕНОЦИД,онождате българките с джихадистите и т.н.

Като за 60 000 души полицейски служители се учудвам да прочета, че са ги изловили чак в Северния парк в София, а не нейде по трасето.

И?, сега вече са легални, браво на органите! (пълна порнография)

От държава с богата история, България се превърна в санитарна зона на ЕС.

незаконно пресичат границата на ЕС и влизат в България - външна граница на ЕС,като влизат от Турция - не член на ЕС,превеждани от турски каналджии срещу солиден подкуп!излиза,че тези "имигранти" не са бедни,но с парите си пробиват сигурността на ЕС!всичко в тази схема е незаконно и опасно за мира,здравето и сигурността на народите от ЕС! фалшиво и уродливо явление заедно със структурите си.

иде войната на настрадамус

Аз се чудя ние в държава ли живеем или в територия в която всеки може да влиза и излиза?Къде е полицията.Значи терористи могат да влзат в България да преминат през половината страна и никой да не ги хване?защо ни е това правителство и защо тогава издържаме полиция ,министри и т.н.?

Турция вечно руптае ако се положи ограда по границата с България! Даже сега с тези 30 км пак недоволни били! Защо някой се съобразява с тях, нямам представа!

АРЕАЛ Е, населен от индивиди. ПРИМЕР: срещу банките не може да се говори срещу държавата може, ако за приемат закон/както при банките стана за 2 дена, политиците ще седят срещу камерите и ще мълчат като ПУКЕЛИ :) :) :)

голяма сила са нашите милиционери, утре някой бежанец ще каже БУМ и те ще почнат да не ги виждат докато вече, ще се върнат в училищата да ловят лошите ученици дето пушат трева. едно време мутрите им направиха няколко лечебни сеанса и сега милиционерите не ги виждат.

"Заловили" нелегални емигранти! Големи герои! А обирджиите, джебчиите мутрите и всякаква друга паплач се разхожда на свобода. Тях не ги "залавят". Да познаем ли до 3 пъти защо?

Какво става? Нали се изляха милиони за ограда. Нали полицията харчи ститици милиони? Накрая се оказва, че цели автобуси с хора се докарват в София, без никой да ги спре.