Съмнителна колба вдигна на крак полицията

Районът около централната ул. "М. Колони" (между Шишковата градинка и площад "България") бе отцепен по обяд заради сигнал, че е открито взривоопасно вещество.

Обратно в новината

Коментари - Съмнителна колба вдигна на крак полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ракия

Дааа, цитат от една друга медия "Опасното вещество, заради което бе отцепе центъра на Варна се оказа нитроглицерин. Около 12:30 ч. е получен сигнал от гражданка, че при разчистване на тераса на наследствен апартамент на ул. "Михаил Колони" във Варна е намерила запечатана колба, за която имала съмнения, че съдържа взривоопасно вещество нитроглицерин." Тази дане се прави на "медиум" а да каже какво знае за тази колба.

kikuno

На времето едни пенсии намерили до избата си някаква кутия която тиктакала .Що паника станала тогава и накрая дошли две ченгета погледнали в полуотвореното кашонче и видяли ,че е транзистор с часовник каквито имаше доста по това време по сергиите и го прибрали уж да го изследват в полицията .

И как й хрумна на тъпата овца че е точно нитроглицерин? Не е ли много по-вероятно да е обикновен глицерин? Или интимен лубрикант? Така се разхождат колби с нитроглицерин по балконите... Колко трябва да си прост - Боже, Боже...

Имотът е наследствен. Явно са знаели с какво се занимават собствениците. И аз имам един познат любител химик пироман. В мазето му е пълно с всякакви химии, които могат да съборят блок.

Истерията е пълна. Важно е да се държи будно общественото съзнание против терористичната заплаха.

Оказа се впоследствие, че в колбата е имало рициново масло!